Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

26

Aralık 2017

0

YORUMLAR

Yay Burcunu 2018 yılında neler bekliyor?

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

YAY & YÜKSELEN YAY: Yaylar için dinlenme ve parasal konuları yapılandırma yılı!

Yay burcunda seyahatine devam eden Satürn gezegeni Aralık ayı itibari ile bu seyahatini bitirdi ve geçtiğimiz 2,5 yıllık süreçte Yayları hayatlarında birçok alanda hem zorladı hem de bu alanları yapılandırdı. Özellikle yükselen Yaylar birçok değişim yaşadılar, iş değişimi, ev değişimi, evlenme, yeni iş kurma ve bunları yaparken zorlu süreçlerden geçmek söz konusu oldu. Tabiiki bu durumlar Yayların hem kendilerini geliştirmeleri hem de değiştirmeleri için çeşitli fırsatlar yarattı. Bakış açıları büyük ölçüde değişti, farkındalıkları arttı ve belki de artık zorluklara zorluk olarak bakmak yerine gelişim fırsatı olarak bakmaya başladılar. Şimdi ise Satürn gezegeni özellikle yükselen Yayların parasal konularını anlatan alana geçti, bu da demek oluyor ki parasal konularda dersler alma zamanı, bu konuları yapılandırma ve hatta sonunda parayı değerlendirmek için yeni yollar bulma zamanı.

Bu etki de 2,5 yıl kadar devam edecek, Oğlak burcunda ilerleyen Satürn paraya çok değer vermeyen Yaylara bir şeyler alma merakı verebilir. Parayı iyi kullanamayan Yaylara ise bazı derslerle bunun nasıl kullanacağını de öğretebilir. Parasal konularda zaman zaman zorlanma, gelirde kısıtlanma getirebilecekken en doğru tanımlama tabiri ise parasal konuları yapılandırır olacaktır. Eğer borcunuz varsa bunları yapılandırmanız, ya da bir borca girerek bir şeyler almanız ama bu sebeplerden parayı idareli kullanmaya çalışmanız söz konusu. En zorlu yıl 2018 yılı olacak, 2018 yılının sonunda bu durumlarla baş etmeyi öğrenmiş olmanız mümkün ya da evrenden daha çok yardım geliyor olacak diyelim.

Bu yılın değişime açık alanları ise, eğitim konuları, uzaklarla ilgili olan konular, yurtdışı ile bağlantılı konular olacak. Yerleşiminizde bir değişim olabilir, çeşitli eğitim konuları gündeminize gelebilir ya da yurtdışı ile bağlantılı işler yapmaya da başlayabilirsiniz. Kalmak ve gitmek, bulunduğunuz yerle ilgili seçimler yapmak söz konusu olacak. Bu etki 2017’nin ikinci yarısından itibaren aktif oldu o yüzden hali hazırda gündeminize gelmiş olabilir bu konular. Yine yapacağınız bazı seyahatler bu yıl sizin için önemli olabilir. Şubat ve Ağustos ayları bu yılın bu konularda kritik zamanları olacak.

Şans gezegeni Jüpiter Akrep burcundan geçiyor, özellikle yükselen Yayların son derece karanlık bir alanından geçiyor, Jüpiter hem şans hem de şifa getiren etkiler içerir. Bu yıl bazı hastalıklar gündeminize gelebileceği gibi bunları şifalandırırken daha güçlenebilirsiniz. Yine şans konuları beklemediğiniz yerlerden, uzaklardan, bilmediğiniz hatta tanımadığınız kişilerden gelebilir. Tabii bilmediğiniz arkanızdan işler çeviren kişilerin olması da söz konusu bu dönemde ama size zarar vermeleri biraz zor olacak. Yine bilinçaltınızdaki korkular, kendinizi eksik hissettiğiniz alanlar, başarısız olduğunuzu düşündüğünüz konular da gündeme gelebilir, ne de olsa Jüpiter bu konuları şifalandırmak isteyecek, o yüzden bu yıl problem olarak ortaya çıkacak konulara dikkat etmek gerekecek bu konular aslında artık çözüm isteyen konular olacak. Çeşitli şifa ve bilinçaltı çalışmaları için son derece güzel bir yıl olacak. Kendilerinden yeni bir ben doğuran Yaylar artık rahat bir nefes alabilirler, genel olarak problemleri bu yıl kendileri ile olacak Yayların. Beklemediğiniz fırsatların pat diye karşınıza geldiği, güzel gelişmelerin yaşandığı harika bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir