Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

30

Mart 2018

0

YORUMLAR

Terazi Burcunda Sert Dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

Terazi burcu normalde güzelliklerle, ilişkilerimizle, sevmekle, sosyalleşmekle, adaletle ve huzurla alakalıdır, bu alanda dolunay gerçekleşince de bu konularda ortaya çıkışlar ve sonuçlar beklenir. Fakat bu dolunayda bir fark var, çünkü aynı zamanda gökyüzünde son derece zorlu etkiler var, bu yüzden bu dolunay hayatımızda gideceğimiz yolun netleşebileceği, bitişlerin yaşanacağı bir dönem olacak. Son birkaç aydır akıllar çok karıştı, umutsuzluğa düştük, zorlandık ve ne yapacağımızı bilemedik, iyi haber ise şimdi biliyor olacağız.

Dolunay anında Terazi burcunun yöneticisi Venüs Boğa burcuna geçmiş olacak, bu aslında biraz yardımcı olacak bir durum ama yine de gökyüzünde kesinleşmiş olan Mars – Satürn kavuşumu zorlu etkileri de anlatıyor olacak. Retro Merkür’ün de dolunaya eşlik ettiğini gördüğümüze göre şöyle bir manzara çıkıyor; hayatımızda hangi konuda takılıyorsak, eskiden yaşadığımız konular dolayısı ile hangi konularda korkularımız, bizi engelleyen düşüncelerimiz varsa geriye dönüp bunları nereden edindiğimize bakıp bu konulardaki inancımızı değiştirip hayatta daha temiz bir yolda ilerleyebiliriz. Diyelim ki sizi sıkan, geliştirmeyen hatta yeteneklerinizi kısıtlamanıza sebep olan bir ilişkinin içindesiniz ve etrafınızdaki herkes size doğruyu göstermeye çalışsa da siz o kişiyi sevdiğinizi iddia edip ilişkiye tutunuyorsunuz. Bu dolunayda öyle bir şey yaşarsınız ki gözünüz açılır, bir patlama yaşanır ve sonunda siz ayrılıp kendi yolunuza gitmeye karar verisiniz. Aslında baktığınızda bu üzücü ve sert bir etkidir ama hayatınızın geneline baktığınızda son derece hayrınıza olacak bir şeydir. O yüzden bu dönemde yaşananlar hayatınız açısından önemli olan şeyler olacaktır.

Bu dolunayda Merkür ve Jüpiter gezegeni retro, bu durum eskiden gelen konuları önümüze getirecek ve yüzleştirecek, eğer adalet ile kazanılamayan şeyler varsa ilahi adalet ile kazanılacak, niyete bakılacak! Yani eskiden birinin hakkını yemişseniz, şimdi birisi sizin hakkınızı yiyecek ve nerden geldiğini anlamayacaksınız, eğer birini suçu olmadığı halde işten attırdıysanız, şimdi sizin başınıza aynısı ya da benzeri gelecek. Ne demişler ne ekersen onu biçersin! Sadece kötü yorumları yok tabiî ki; iyilik yapanlar, insanlara yardım edenlerde evrenin bolluk, bereket ve sürpriz yağmuruna tutulacaklar!

Yine de bu dolunayda en büyük savaşımız kendimiz ile olacak, çünkü yaşadığımız her olay kendimizden yansır, eğer birileri size değersiz gibi davranıyorsa kendi değerinizi bilmiyorsunuzdur, eğer sevgi arayışındaysanız ya da beni sevmiyor diyorsanız kendinizi sevmeye çalışacaksınız. Farkındalıklar için son derece verimli bir dolunay olacak. Hayatta zorlandığımız ilerlemekten korktuğumuz, sorumluluk almaktan korktuğumuz alanlar gündemimize gelecek ve bu sefer sanki ilerlemeye bizi zorlayacak. Diyelim ki bir iş fikriniz var ama girişmekten korkuyorsunuz, belki çalıştığınız işinizden çıkartılacaksınız ki o fikrinizi hayata geçirin diye, yani bu dönemde olan olayları ve gelişen durumları iyi izlemek lazım. Kötü gibi görünen bir olaydan iyi bir sonuç gelebilir ama eğer geçmişte siz haksız davrandıysanız bu durum sizin için aynı olmayabilir.

Bugünlerde yine kazalara, sakarlıklara, duygusal patlamalara dikkat etmek lazım, ilişkiler için kritik zamanlardayız, uzun zamandır içimizde tuttuğumuz duygular dışarı çıkabilir. Dengesiz enerjiler olacağından bugünlerde kendimizi ifade ederken daha dikkat etmek lazım. Değiştirmemiz gereken alanlar net bir şekilde önümüze gelecek ama her şey bizim seçimimize bağlı olacak. Eğer içimizdeki kuvveti uyandırıp değişim için bir şey yaparsak önümüzde güzel yollar açılacak ama bize gelen mesajları görmezden gelirsek veya korkarsak hayatımızda aynı yolda sıkılarak, üzülerek ilerlemeye devam edebiliriz. Seçim elinizde hayatınızın ne yöne gitmesini istiyorsunuz? Kendinize ne kadar inanıyorsunuz? Neler yapmak istiyorsunuz da ilerlemekten korkup kendinizi bilinçli ya da bilinçsiz durduruyorsunuz? Şimdi bunlara bakma zamanı!

Ülkemiz içinde son derece kritik ve gergin gelişmelere açık bir dolunay olacak, o yüzden öncesi de dahil olmakla birlikte dolunay gününde de gergin olabilirsiniz. Uzun yürüyüşler yapabilirsiniz bu hem düşüncelerinizi netleştirmekte yardımcı olabilir hem de rahatlamanızı sağlar… Hayrınıza gelişmelerin olduğu güzel bir dolunay dönemi dilerim…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir