Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

2

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Düşüncelerin önemi!

Yazar , Kategori Astroloji

Ne düşünüyorsan O’sun. Düşünce olumsuzsa kısır bir döngü oluşturuyor. Döngü’yü kırmak için bir yol bulman gerekiyor.

Şu andaki deneyimlerinin kaynağı, daha önceki düşüncelerindir. Düşünce deneyimi yaratır, deneyim düşünceyi pekiştirir, düşünce yine benzer deneyimi yaratır. Eğer Çekirdek düşünceniz haz doluysa, bu, yaşamınızda haz yaratır. Olumsuzsa sürekli cehennem yaratır.

Yol, Çekirdek düşünceyi değiştirmektir.

Öncelikle düşünce-söz-aksiyon paradigmasını tersine çevir.

“Adım atmadan önce düşün” sözünü biliyorsun değil mi? Unut onu. Çekirdek düşünceni değiştirmek istiyorsan önce adım atmalısın.

Örneğin; yolda yürüyorsun ve ihtiyar bir kadın para dileniyor; onun bu ihtiyar haliyle günbe gün yaşadığını fark ediyorsun. İlk tepkin ona cebindeki paranın bir kısmını vermek oluyor. Eline cebine atıyor ve çıkardığın paranın beş dolar olduğunu görüyorsun. Tam verecekken düşünce devreye giriyor. Ne yapıyorsun? Deli misin? Cebinde zaten topu topu yedi dolar var. Ona beşini verirsen, sana iki dolar yeter mi? Bu kez cebindeki tek dolarlardan birini bulmaya çalışıyorsun. Yine düşünce: hey! Onlardan sende çok yok ki vermeye kalkıyorsun. Ona bozuk para ver de gidelim. Elini öbür cebine atıp bozuk para bulmaya çalışıyorsun. Bir yandan da utanıyorsun. Senin burada karnın tok, sırtın pek ve ihtiyar kadın için bozuk para arıyorsun. Eline küçük madeni paralar geliyor. En büyük madeni para birimini bulmak için elinin cebinde biraz fazla dolaştırırken kadının önünden çoktan uzaklaşmış olduğunu fark ediyorsun. Artık geriye dönmek de istemiyorsun. İhtiyar kadına katkın olmuyor. Kendine de. Bolluk bilinciyle paylaşmanın hazzını yaşamak yerine, kendini o kadın kadar fakir hissediyorsun.

Neden, kadına kağıt parayı vermedin! İlk tepkin buydu. Ama düşüncen davranışını engelledi. Bir daha ki sefer, düşünmeden yapmaya karar ver. Parayı ver. Onun kaynağında daha çook var. Seni o fakir kadından ayıran tek şey düşüncen. Sen paranın yine sana geleceğini biliyorsun. O bilmiyor.

Çekirdek düşünceni değiştirmek istiyorsan, yeni düşüncene göre davran. Ama bunda çabuk olmalısın, yoksa zihnin yeni düşünceni hemen öldürür. Öldürmeyi kelimenin gerçek anlamıyla söylüyorum.

Yeni bir gerçek, yeni bir düşünce, daha onu uygulamaya fırsat bulamadan ölecektir.

Karşına fırsat çıktığında, hemen yeni düşünceni uygula. Bunu sıklıkla yaparsan bir süre sonra zihnin yeni mesajı algılayacaktır ve senin düşüncen haline gelecektir.

Yeni düşünce, senin tek şansın. Gerçekten Kim Olduğuna doğru seni geliştirecek olan tek gerçek imkanın. Zihnin, şu anda eski düşüncelerle dolu. Sadece eski düşünceler değil, başkalarının eski düşünceleri. Düşünceni bazı konularda değiştirme zamanı.

Evrimleşme, gelişme denilen şey zaten bu.

Neale Donald Walsch – Tanrı İle Sohbet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir