Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

2

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Haziran ayında bizi neler bekliyor?

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran ayı astrolojik hareketleri…

Haziran ayında öncelikle en büyük vurgu İkizler burcunda, İkizler ile birlikte tüm hava elementlerinin hayatları son derece hareketli olacak. Merkür’ün de İkizler burcunda ilerlemesi ile ayın ilk yarısı herkes açısından iletişim anlamında son derece yoğun olacak.

Yeni ay 13 Haziranda İkizler burcunda gerçekleşecek ve hepimizin hayatında önemli gelişmelere ve iletişimde yeni bir döneme kapı açacak. Yine 13 Haziranda Merkür Yengeç burcuna geçecek ve biz iletişimde daha duygusal ve hassas davranacağız. Bu dönemde alacağımız karalar mantıkltan çok duygularla alınabilir.

Venüs 14 Haziranda Aslan burcuna geçecek ve hem ilişkiler hem de parasal konularla ilgili girişken ve iddialı bir dönemi başlatacak.

28 Haziran yine önemli bir tarih bugün hem Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız hem de Mars geri hareketine başlayacak, bu hareket 27 Ağustosa kadar sürecek. Öncelikle Koç ve Akrep burçları olmak üzere tüm burçların girişimlerini geciktirebilecek ve iki kere düşünmek gereken bir dönem olacak. Dolunaya eşlik eden Satürn ise önümüzde engel gibi duran konuları gündemimize getirecek ve bunları aşmamızı isteyecek ama bunlar Marsın geri hareketini düşünürsek hemen olmayabilir.

Ayın en önemli harketleri bu şekilde bu etkilerin hepsinin burçlarınıza göre yorumları vakit geldikçe geliyor olacak. Son derece hızlı bir aya giriyoruz, birşeyleri yapmak, harekete geçmek ve elimizdeki işleri tamamlamak için iyi bir ay. Sonrasında Ağustos ayına kadar biraz atıl kalabilir ve ilerlemekte zorlanabiliriz. Güzel bir ay olması dileği ile

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir