Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

15

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Sevginin Dili!

Yazar , Kategori Astroloji

Bayram  günlerinde hepimiz sevdiklerimizi ziyaret ediyoruz, onlara sevdiğimizi anlatmaya ifade etmeye çalışıyoruz. Hepimizin sevgi dili farklı, kimisi kendisini konuşarak ifade eder, kimisi yemek yaparak, kimisi dokunarak, kimisi de sevdiğini söyleyemez.

İlişkilere yaklaşımımız da farklıdır;  haritalarda mantık burçları baskın olduğunda Başak, Oğlak ve Boğa gibi,  ilişkilere daha mantıkla yaklaşım söz konusu olur, hesaplar yapılır, kriterlere bakılır tik atılır, aynı durum Venüs bu burçlardan birinde olduğunda da olur.

Yine eğer Su elementi baskın ise veya Venüs bu burçlardan birinde ise Balık, Yengeç veya Akrep, o zamanda daha duygusal bağlanma ihtiyacı doğar, kişi sevdiğini göstermek için birçok şey yapar ve sevdiğini söylemek, dokunmak daha önemli olur.

Hava elementi söz konusu olduğunda ise; iletişim en önemli şeydir, entellektüel buluşma, ilişkide çeşitli konular hakkında konuşabilmek önemli olacaktır. Sevgiyi gösterme şekli daha çok sözlü bir şekilde olacaktır.

Ateş elementinden burçlarda ise bir aksiyon ve hareket ihtiyacı olacaktır. Biraz daha kendine dönük doğada olan bu burçlar için en önemli şey sizin onlara takılıp gidebilmenizdir. Koç sabırsız olacaktır ve aksiyon isteyecektir, Aslan ise güzel sözler duymak ve ilişkide lider olmak isteyecektir. Yay burcu ise aksiyon, macera ve seyahat edebileceği bir ilişki isteyecektir. Farklı kültürden insanlara da meraklı olacaktır sabırsız Yaylar.

Haritadan ilişki tarzınızın tespiti için ise hem Venüsünüzün bulunduğu alan hem de evlilik ve ilişki alanınızın analizi gerekecektir. Yine haritanın element dengesini bulmak ve eksik elementlerinizi tamamlayacak burçları tespit etmekte önemli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir