Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

26

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Mars Kova burcunda geri hareketine başlıyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Savaşı, mücadeleyi ve hayatta kalma gücümüzü anlatan Mars bir süredir Kova burcunda ilerliyor ve yaz aylarına damgasını vuracak bir geri harekete hazırlanıyor. Mars 26 Haziranda durağan harekete geçecek ve sonrasında da Ağustos ayında Oğlak burcuna da gerileyerek 28 Ağustosa kadar geri harekette olacak. En önemli gezegenlerden birisidir Mars haritalarımızda, harekete geçmeyi anlatır, adım atmayı anlatır, cesareti, mücadeleyi anlatır ve geri hareketi de hepimizin hayatı açısından son derece önemlidir.

Haritalarımızda bulunduğu alana ve burca göre hepimizin hayata yaklaşımı ve bir adım atış biçimi var. Mars gözü kara 2 burcun yöneticisidir bunlar Koç ve Akreptir, iki burçta da deli cesareti vardır. Koç kafası kızdığında kafa, göz dalar ve cesaretlidir, Akrep biraz daha araştırıp, soruşturup sonra harekete geçmeye meraklıdır ama bu iki burcunda kafası kızarsa etrafında durmasanız iyi olur! Marsları haritalarında bu alanlarda olan insanların harekete geçme güdüleri gelişmiş, cesaretli ve mücadelecidirler. Bu hareketten öncelikle ve en çok etkilenen tabiiki bu iki burç olacak ama hepimiz bu etkiden nasibimizi alacağız.

Tutulmalar ile hayatımızın dengelerinin yerinden oynayacağı bu yaz aylarında ileri gitmek, bir projeye başlamak pek mümkün olmayacak. Bu dönemde yapılacak en iyi şey elimizdeki işlerle idare etmek, elimizdeki projelerin üzerinden geçmek ve biraz daha rölantide kalmak olacak. Yeni bir işe başlamak, gereksiz cesaret içeren işlerde ve girişimlerde bulunmak bu dönem için doğru bir hareket olmayacak. Ağustos ayına kadar istesekte çok bir iş ilerletemeyebiliriz. O yüzden hepimiz için içe dönmek, girişimlerimizi ve motivasyonlarımızı sorgulamak daha doğru olacak. Konu Kova burcu olduğuna göre, bu dönemde hangi güdülerle neye inandık, ne uğrunda savaşıyoruz, ne inanç içindeyiz ve neden diye sorgulamak en doğrusu olacaktır. Her gezegen hareketi gibi bunun da içinde birçok hayır olacak, ilerlemeyi düşündüğünüz işi veya ilişkiyi sorgulamak ve üzerinde tekrar düşünmek doğru olacaktır. Bu konu ile ilgili Haziran sonunda tekrar yazacağım ve burçlara etkisini de ayrıca belirteceğim bu bir ön bilgilendirme olsun istedim…

Mars’ın Kova burcunda geri hareketinin burçlara etkileri…

Yükselen Koç : Bu hareket sizin haritanızın hayalleriniz ve umutlarınızı anlatan alanda olacak, Mars hem burç yöneticiniz hem de haritanızda finans alanının yöneticisi olduğundan bu hareket boyunca yeni girişimler yapmaktan çok yeni işlere odaklanmanız önemli olacak. Hayatınız ve parasal konularla ilgili kararlar alırken dikkat edin 2 kere düşünün sonra hareket edin. Burç yöneticinizin geri gitmesi size bazı eski mevzuaları ve parasal konuları da getirebilir. Kaçırdım sandığınız fırsatlarda yolunuza tekrar gelebilir bu dönemde.

Yükselen Boğa: Bu geri hareket sizin kariyer alanınızda olacak, kariyeriniz ile ilgili yeni girişimlerde ve atacağınız adımlarda dikkatli olmanız iyi olur. Eski işlerde ve daha önceden başladığınız konularda biraz yavaşlamalar olmakla birlikte sıkıntı olmayacaktır, kaçtı sandığınız bazı fırsatlarda bu dönemde yolunuza tekrar gelebilir. Mars haritanızda hem ilişki alanınızı hem de sizden gizlenen konuları anlattığından bu dönemde bazı bilmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, yine sağlık ile ilgili konularda da eskiden olan bir şikayetiniz tekrar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde ve evliliğinizde ise birşeyleri tekrar değerlendirme dönemi olacak, bu hem evlilik hem de ortaklık girişimleri için geçerlidir. Bu dönemde yeni ilişkiye başlamanızı tavsiye etmem fakat birlikte olduğunuz kişi ile ilgili durumları masaya yatırmak için ise iyi bir dönem olacak.

Yükselen İkizler:  Bu hareket sizin yurtdışı ile ilgili konular, eğitim konuları ve seyahat konularını anlatan alanda olacak. Bu konularda gecikmeler ve zorlanmalar söz konusu olabilir.  Yine haritanızda Mars’ın yönettiği alanların konusu da bu geri hareketten etkilenecektir, sizin haritanızda özellikle iş ve hayallerinizi anlatan alanı etkiliyor bu hareket. Bu dönemde eski iş yerlerinizden haberler alabilirsiniz veya iş yerinizde bir projenin üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir. Yine hep hayalini kurduğunuz ama yapamadığınız birşeyde tekrar gündeminize gelebilir. Eski arkadaşlarla buluşmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Yükselen Yengeç: Mars’ın geri hareketi sizin finans alanınızda olacak, eğer ortak bir iş yapmayı planlıyorsanız veya bankalar – kredi konularınız varsa bu konularda yapacağınız hareketlere dikkat etmenizi tavsiye ederim. Paranızı kullanırken ve yatırım yaparken de aynı şekilde dikkatli olmanızı tavsiye ederim, çünkü bu geri hareket size hatalı girişimler yaptırabilir. Mars sizin haritanızda kariyer ve aşk konularını yönettiğinden bu alanlarda da dikkat etmeniz gerekiyor, eski işlerden haberler alabilirsiniz bu dönemde veya eskiden yaptığınız bir işle ilgili bazı konular tekrar gündeme gelebilir, yine eski eşler veya sevgililerden haberlerde bu dönemde gündeme gelebilir.

Yükselen Aslan: Bu hareket  Aslanların ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık ilişkilerini anlatan alanda olduğundan birebir yaşanan her tür ilişki ciddi bir sınava tabi olacak bu dönemde. Eğer bitmiş bir evlilik  durumu var ise bazı eski konuların üzerinden konuşulması mümkün. Bu dönemde hayatınızdan bazı kişileri çıkarmanız da söz konusu olabilir. Haritanızda Mars’ın yönettiği alanlar olan ev, aile ve gayrimenkul konularında bu dönemde dikkatli olmanız, özellikle alım-satım veya yer değiştirmesi yapmanız gerekirse herşeyi iyi değerlendirmeniz önemli olacak. Yine bir yurtdışı seyahati planlıyorsanız veya bir eğitim almak istiyorsanız bunlarda bu dönemde biraz zor olabilir.

Yükselen Başak: Mars’ın geri hareketi sizin haritanızın iş ve gündelik konuları anlatan alanda gerçekleşecek. İş yerinizde önceden yaptığınız projeler ile ilgili bazı durumlar gündeme gelebilir, bu konular tekrar konuşulabilir veya tekrarlanması gerekebilir. Yine Mars sizin haritanızın kısa seyahatler, iletişim ve ortak para alanını yönettiğinden bu dönemde bu konulara dikkat etmeniz önemli olacak. Bu alanlarda yeni veya gereksiz cesaretli girişimler  yapmaktan uzak durun.

Yükselen Terazi: Eski aşklar tekrar gündeme gelebilir bu yaz sevgili Teraziler. Bu yaz eski aşklarınızdan alınacak haberler veya eski aşklarla tekrar yaşanacak konular söz konusu olabilir. Dikkat etmeniz gereken ise bu aşkın bu geri hareket bittiğinde gitmesi ihtimalinin yüksek olması olacaktır. Mars sizin haritanızda karşıt burcunuzu yani Koçu yönettiğinden ikili ilişkiler alanınız çok hareketli ama bir o kadar da karışık olabilecek. Yani ilişkinin burcu Terazilerin bu yaz ilişki konuları hem aklını hem de kalbini karıştıracak gibi duruyor. Yine Akrep Terazilerin para konularını yönettiğinden, bu dönemde eskiden gelen borç ve alacaklar gündeme gelebilir ve kaçtı sandığınız bir iş tekrar önünüze çıkabilir.

Yükselen Akrep: Yükselen Akreplerin bu hareket ev, aile ve gayrimenkul alanında olacak bu da eviniz ve aileniz ile ilgili konularda birşeyleri oturtmayı son derece zorlaştıracak. Taşınma, eviniz ile ilgili yaşanacak bazı problemler ve alım-satım konularında çıkacak zorluklar önümüzdeki dönemde söz konusu. Mars sizin burç yöneticiniz olduğundan aynı zamanda haritanızdaki çalışma ve sizin için çalışanlar alanını yönettiğinden bu yaz birçok konuda ilerlemeniz zor olabilecek. İşler yavaş gidebilir ayrıca istediğiniz birçok şeyi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz, biraz sabır gerektirecek bir döneme giriyoruz sevgili Akrepler…

Yükselen Yay: Bu hareket sizin iletişim alanınızda oluyor sevgili Yaylar, bu dönemde eski tanıdıklardan, eski akrabalardan haberler alabilirsiniz veya kısa bir seyahat sonunda eskiden tanıdığınız insanlarla karşılaşlabilirsiniz. Bu dönemde yapmamanız gereken hareket ise yeni bir sözleşme imzalamak veya gelen bir teklifi düşünmeden kabul etmek olmalı. Mars sizin haritanızda 12. evinizi yani kapalı bir alanın yönetiyor bu alan arkadan çevrilen işler, bilinçaltında yatan konular, korkular alanını anlattığından bu dönemde bu konularda hem uyanık olmak, hem de hayatta sizi engelleyen konuları aşmak için çalışmalar yapmak önemli olacak. Yine Koç burcu haritanızda aşk, çocuklar ve yaratıcı aktiviteler alanını yönettiğinden bu dönemde bu konularda içe dönmek ve değerlendirmeler yapmak iyi olacaktır. Ayrıca eski aşkların gündeme gelmesi bu dönmde son derece söz konusu, vereceğiniz karar ise size kalmış 🙂

Yükselen Oğlak: Bu geri hareket sizin para konularını anlatan alanınızda olacağından bu dönemde bu konularda son derece dikkatli olmalısınız. Yeni girişimler yapmanızı önermiyorum ama eskiden konuşulmuş parasal konuları belki tekrar değerlendirerek ilerlemek mümkün olabilir. Yine Mars haritanızda hayaller ve umutlar alanınızı yönettiğinden hep hayaliniz olan ama üzerinde ilerlemediğiniz bir konunun üzerine gitmek ve bu konuda bazı girişimler yapmak üzere hazırlıklar yapmak bu dönemde söz konusu olabilir. Ev – aile konuları ile ilgili konularda bu dönemde yavaş ilerlemeye ve tekrar değerlendirmeye açık olacak. Eski arkadaşlarınızdan haberler veya eski okul arkadaşlarınızla buluşmalarda bu yaz yaşanabilir.

Kova & Yükselen Kova: Bu geri hareket burcunuzda olacağından haliyle en çok etkilenen siz olacaksınız sevgili Kovalar, bu dönemde hayatınızın her alanında ileri gitmek için değil, geriye bakıp değerlendirmeler yapıp hazırlık yapmak için iyi olacak. Bırakmanız gereken huylar, hayatınızdan çıkması gereken kişiler bu dönemde kendisini belli edecek ve sizin geçireceğiniz büyük değişim için sizi hazırlayacak, zaten son 1,5 yıldır hiçbirşey eskisi gibi değil. Mars haritanızda kariyer, iletişim ve sözleşmeler ile ilgili alanı yönettiğinden bu alanlarla ilgili konularda ilerlemek söz konusu olmazken eski mevzular gündeme gelebilir. Eğer yeni bir iş veya teklif gündeminize gelirse herşeyi iyice anlamaya çalışın ve emin olduktan sonra ilerleyin. Hayatınız açısından iyi bir dönem ama bu yaz Ağustos sonuna kadar netleşmek çok zor olacak o yüzden birşeyler olsun diye kendinizi zorlamayın.

Yükselen Balık: Bu geri hareket Balık burçlarının gizli kapaklı işler ve sağlık alanında olacak, birisi size düşmanlık yapabilir ve sizi bazı konularda engelleyebilir. Yine sağlığınız ile ilgili eskiden gelen bir konu gündeme gelebilir ve belki de bir operasyon geçirmeniz gerekebilir. Eski ve kalıplaşmış düşünceleri yıkmak ve bunları değiştirmek üzere çalışmalar yapmak için ise harika bir dönem. Mars Balıkların haritasında para ve inançlar alanını yönettiğinden bu dönemde paraya nasıl baktığınızı ve yaklaşımınızı yeniden değerlendirmek önemli olacak. Alacağınız bir eğitim veya gideceğiniz bir seyahat sizin enerjilerinizi çok değiştirip size birçok şey katabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir