Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

26

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Merkür Gerilemesi Başlıyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Sevgili iletişim gezgenimiz Merkür 26sında durağan harkete geçecek ve sonrasında da 18 Ağustosa kadar geri harekette olacak. Öncelikle bu hareket evet en çok yönettiği burçlar olan İkizler ve Başağı etkileyecek ama diğer burçlarda hareketin olduğu ve Merkür’ün yönettiği alanlara göre etkileniyor olacak.

Şimdi bir uyarı lütfen Merkür geri hareketine öldük bittik diye bakmayın, olan herşeyin bir sebebi vardır ve hayatta bazen ileri gitmeden önce bir geri çekilip bakmak gerekir ne oluyor diye! Teknolojik aletler ve anlaşmalar Merkür yönetiminde olduğundan bu konularda sıkıntılar, yavaşlamalar ve arızalar olabilir, kendinizi paralamayın önleminizi alın sadece. Ticaret, yazışmalar, zihnimiz hep Merkür ile anlatılır o yüzden akıl karışıklıkları, netleşememe, geriye gidip eski konulara takılma, eski sevgililerin hortlaması, evliliklerde eski konuların gündeme gelmesi söz konusu.

Merkür’ün durağan harekette olduğu günler bana çok yarar , zihnim yavaşladığından aklıma bir sürü fikir ve proje gelir, mesela ben bu dönemi üzerinden son kez geçiyor olduğum kitabımı tamamlamak için kullanacağım. Sizde üzerinde düşünmeniz gereken konulara bir bakın, ne yapıyorum, niye yapıyorum, nasıl yapsam daha iyi olur deyip harkete geçmeden önce biraz bekleyin. Eski projeler ve işler üzerinden geçmek, kaçırılmış fırsatlar veya dönüş alamadığınız işlerden haber almak için iyi bir dönemdir.

Merkür’ü doğum haritasında retro olanların daha alışık olduğu bir enerjidir, onlar içinde yine bir içine çekilme dönemi olsada, daha rahat ilerleyebilirler ama bu teknolojik aletlerinin bozulmayacağı anlamına gelmez 🙂

Şimdi bu hareketin Aslan burcunda olmasına ve bu alanda olan Güneş – Kuzey Ay Düğümü kavuşumuna bakalım. Bu dönemde bizim olan, elde etmek istediğiniz konularla ilgili planlar yapmak iyi olabilir. Eğer önceden kaybettiğiniz güçler varsa bunların tekrar ele geçmesi için fırsatlar çıkabilir önümüze. Yine içinizdeki gücü bulmak, yapmak ve ilerlemek istediğiniz işler için planlamalar yapmak bu dönemde iyi olacak. Unutmayın Okun Yaydan çıkması için önce geri çekilmek gerekir bu dönemi de böyle değerlendirebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir