Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

27

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Dolunay -Tutulma Ritüeli!

Yazar , Kategori Astroloji, Meditasyon

Bu akşam Kova burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, son derece gergin ve kadersel etkiler içeriyor. Tutulmalar son derece yüksek enerji içerir ki bu tutulma uzun bir süre olacak, o yüzden bu gün gelen kuvvetli enerjiyi yönetmek çok önemli. Yapılabilecek en güzel şey doğada olmak olacak, çimlerde ya da kumda yürüyüş, biraz açık hava hepimize iyi gelecek.

Madem tutulmanın enerjisi tamamen karma ve geçmişimizden gelen etkiler üzerine bizde bu konulara odaklanarak bir çalışma yapalım.

Sakin bir yerde oturun, bu evinizde veya deniz kenarında olabilir, nerede ve nasıl rahatsanız öyle. Derin derin 3 kez nefes aldıktan sonra, her nefes alışınızda sevgiyi, hoşgörüyü, güzellikleri içime çekiyorum deyin, nefesinizi verirkende gerginlikleri, kini, öfkeyi ve geçmişe takılmayı bırakıyorum deyin. Bunu içinizden geldiği kadar yapın. Sonra eğer mümkünse çocukluk anlarınıza dönün sizi mutlu eden ve mutsuz eden durumlara bakın, buralardan hatırladığınız acı olaylar varsa bunları kaynağın saf enerjisine temizlenmek üzere gönderiyorum ve bu durumları bırakmayı seçiyorum deyin. Sonraa şöyle devam edebilirsiniz.

Anne – babamdan gelen beni engelleyen sevgi olmayan ve kendimi yargılamama sebep olan tüm inanışları bırakıyorum. Onların bana çizdiği, öngördüğü yollar benim hayat planımla uyumlu değilse uyumlu olan plana geçmeye niyet ediyorum.

Geçmişte yaşadığım üzülmeme sebep olan ve kendime olan inancımı etkileyen her türlü acı olay ve durumu bırakmayı seçiyorum, bu durumları şifalandırmaya niyet ediyorum.

Eski sevgilim , eşimle yaşadığım ve bugün bile etkisini hissettiğim acı, karmik durumları bırakıyorum ve aramızda gidip gelen karmik bağları kesiyorum. Bu bağların yerine saf sevgi koyuyorum, şifalanıyorum ve geleceğe sevgiyle adım atıyorum.

Karmik bağ yaratan, birilerine isteyerek ya da istemeyerek yaptığım kötülüklerin, engellemelerin şifalanmasına izin veriyorum bu durumlardan dolayı yaşadığım olayların hayat yoluma engel olmaması için bu kişilerden af diliyorum ve bu durumları şifalandırmaya niyet ediyorum. Saf ve temiz enerjiyi kullanmaya niyet ediyorum, geçmişimi şifalandırmayı seçiyorum ki geleceğe rahatlıkla ilerleyebileyim. Şu anda bulunduğum durumların herkesin en yüksek hayrına ve mutluluğuna olacak şekilde dönüşmesine ve şifalanmasına izin veriyorum.

Siz kendinize göre bu ritüeli genişletebilirsiniz aklınıza gelen olaylar ve kişilere şifa göndererek kapanış yapmaya niyet edebilirsiniz. Şifa olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir