Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

4

Mayıs 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

haftalik burc yorumlari.1

Haftalık Burç Yorumları! 6 – 12 Mayıs Haftası!

Haftalık Burç Yorumlarında Neler var?

Yeni haftaya merhaba! Haftaya Boğa yeni ayının etkisinde başlıyoruz, maddi konularda girişimler yapmak, niyetler yapmak için harika bir hafta olacak! 8 Mayıs’ta Boğa burcunda bir de yeni ay yaşayacağız ve kuvvetli etkilerini hissedeceğiz. Boğa yeni ayının etkilerini yazılı olarak bu linkte bulabilirsiniz. Videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz!

Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, Ay – Merkür kavuşumunun etkisi ile hem zihnimiz aktif olacak hem de hızlı gelişmeler olabilecek. Beklediğiniz bazı haberler ve görüşmeler bugünlerde olabilir… Bugünlerde hızlı gelişmeler olabilir, beklenen ve hatta biraz da sürprizli gelişmeler yaşanabilir… Biraz gergin etkiler devrede birinin söylediği birşey sizi kızdırabilir ve savunmaya geçebilirsiniz… Ay – Merkür – kiron kavuşumu etkisi ile kırıcı sözler ve konuşmalar olabilir. Kimlikte yaralanma ile alakalı bu kavuşum zamanında BEN demek ve kendimizi / yaralarımızı fark etmek için iyi etkiler devrede!

Salı & Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile daha çok maddi konular ve keyif konuları ön planda olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda bir yeni ay yaşayacağız, yine aynı gün Ay – Jüpiter kavuşumu etkisi ile kendimizi hem iyi hissedeceğiz hem de güzel, şanslı gelişmelere açık olacağız… Boğa burcu etkisi ile borsa, finans, yatırımlar konuları ön planda olurken sürprizli gelişmeler de olabilir. Yeniye niyet etmek ve adım atmak için iyi bir dönemi başlatacak bu yeni ay!

Perşembe gününde ise İkizler burcu etkisi ile daha neşeli, dışa dönük ve iletişim ihtiyacında olacağız… Beklenen haberler gelebilir ve önemli bazı görüşmeler yapılabilir. Cuma gününde de arkadaş görüşmeleri, eğitim, workshop gibi aktivitelere katılmak için iyi olacak. İletişimi ve konuşması bol günler olacak… Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devreye girerken aile, çocuklar, eski arkadaşlarla ilgili konular aktif olacak! Ailenizle vakit geçirmek, onları görmeye gitmek için iyi günler olacak…

Mayıs Ayı Burç Yorumlarını buradan okuyabilirsiniz!

Güzel bir hafta olmasını dilerim…. Yorumları önce yükseleninize sonra burcunuza göre okuyunuz!

Haftalık Burç Yorumları;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz, kendinize, işlerinize ve görünüşünüze odaklanmak için iyi günler olacak. Önemli işlerinizi yapabilir ve başlayabilirsiniz. Yeni ay öncesinde bugün adım atmak için iyi etkiler olmayacak! Konuşmalara dikkat etmek lazım, birilerini kırmak veya söylenenlere alınmak mümkün!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve aklınızda parasal konular, borsa ve yatırım konuları da olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu etki sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından para konularında yeni başlangıçlar ve adımlar mümkün olacak… Öğleden sonra saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek! Haftanın en iyi ve şanslı günü Çarşamba diyebiliriz.

Perşembe gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim daha ön planda olacak, kısa bir seyahat yapabilirsiniz, arkadaş görüşmeleri veya kardeş – kuzenlerle aktiviteler yapmak, buluşmak içinde iyi günler olacak! Yine iş konularında iletişimler ve görüşmeler, hatta birşeye imza atma konusu da hem Çarşamba hem de Perşembe gününde aktif olabilecek! Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler olurken eviniz ve aileniz ile ilgili konular da ilginizi isteyecek. Bir aile yemeği veya buluşması içinde iyi günlerdesiniz! Güzel bir hafta olsun! Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, sizin bilinçaltı konularınızı ve bazı korkularınızı anlatan alan olduğundan rüyalarınıza dikkat edin, yine biraz daha içe çekilin. Yalnız kalmak, meditasyon ve bazı çalışmalar yapmak size iyi gelebilir… Bugünlerde beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden haberler gelebilir… Durumları koruyup yavaş ilerlemeniz gereken günler özellikle yükseleni Boğa olanlar için! Sert ve gergin etkilerde devrede özellikle haftanın ilk gününde!

Salı gününde Ay burcunuza geçecek ve bu etki ile hem kendinizi iyi hissedeceksiniz hem de sizin için sürprizli ve güzel gelişmeler olabilecek. Çarşamba sabahında burcunuzda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu etki sizin burcunuzda olacağından hayatınız ile ilgili her konuda yeni adımlar atmak mümkün olacak… Öğleden sonra saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecekİyi ve şanslı gelişmelere açık 2 günlük süreç olacak!

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim yoğun olurken parasal konular ön planda, para harcama odaklı günler olabilir! Parasal konularda girişmler yapmak ve adımlar atmak için iyi bir dönemdeyiz o yüzden bu 2 günlük süreci kullanın!

Haftasonunda Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olurken iletişim, görüşmeler, kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konular da aktif olacak! Kısa bir seyahat yapabilirsiniz veya bir eğitime – workshop’a katılabilirsiniz! Güzel bir hafta olsun. Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Koç burcu etkisi ile hareketli başlıyoruz, sizin içinde sosyal çevrenizdeki aktivitelere katılabileceğiniz, sosyalleşebileceğiniz bir olacak. Dikkat etmek gereken ise biraz pot kırmaya veya kalp kırmaya açık bir gün, her düşündüğünüzü hemen söylemeyin!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile biraz daha temponuz yavaşlayacak, keyif, yeme – içme modu aktif olurken aklınız ve zihniniz ise yoğun olacak… Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu etki sizin biraz kapalı bir alanınızda olacağından içsel kararlar almak, sağlıkla ilgili konularda kontrolden geçmek için iyi olacak… Öğleden sonra & akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek. Yine bugünlerde Boğa burcu etkisi ile yeme – içme, sosyalleşme etkisi aktif olacak ayrıca aklınızda bazı finansal konular ve yatırımlar olacak!

Perşembe gününde Ay’ın burcunuza geçmesi size iyi gelecek, enerjiniz yükselecek ve hareketleneceksiniz… Önemli gelişmeler, görüşmeler, bakım ve kendinize vakit ayırmak için iyi günler olacak! Aklınızdaki işlere adım atmak veya başlamak için bugünleri kullanın… Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olurken hem ailenizle görüşmek mümkün olacak hem de biraz alışveriş ile para harcamak! Güzel bir hafta dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz bu etki ile daha kendimize odaklanacağız, siz ise hayatınızda ne yöne gittiğiniz ve gitmek istediğinizi sorgularken yeni adımlar atma etkisi ön planda bir hafta olacak! Hareket halinde olmak ve girişimler yapmak mümkün bu günlerde, sadece kırıcı sözlere ve konuşmalara dikkat edin. Birine alınırsanız da söyleyin!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile sizin için arkadaş buluşmaları, sosyalleşme ve keyif yapma modu yüksek olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin hayallerinizi anlatan alanınızda olacağından hayalleriniz yolunda yeni başlangıçlar ve adımlar atmak mümkün olacak… Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi aktif olurken bazı önemli haberler gündeme gelebilir ve yine iletişim, konuşmalar da yoğun olabilir… Bugünlerde biraz dinlenmek ve yalnız kalmakta iyi gelebilir! Hasftasonunda Ay’ın burcunuza geçişi ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, bakım, alışveriş konuları için iyi etkiler var. Çocuklarınızla ilgilenmek, kendiniz ile ilgili kararlar almak bir kursa veya aktiviteye başlamak için güzel günler! Güzel bir hafta olmasını dilerim. Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, bugün kısa bir seyahat, uzaktan gelecek haberler ve görüşmeler söz konusu olabilir. Koç etkisi ile daha kendinize ve isteklerinize odaklanabilirsiniz ve biraz hareketli günler olabilir. Yine bir hukuksal konu veya uzaklardaki kişilerden bazı haberler veya seyahat planları gündemde olabilir!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve keyif, yeme – içme odağı yüksek olacak. Yine borsa, finans ve yatırımlarla ilgili konularda ilginizi isteyecek! Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin hem kariyer hem de hayatınızda sizin için önemli olan konular ile ilgili alanında olacağından, kariyeriniz ile ilgili adımlar atmak mümkün olacak… Yine hayatınızda büyük değişim yaratacak yeni birşeye başlayabilirsiniz… Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var!

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken sosyalleşmek ve grup aktiviteleri için iyi günler olacak! Birilerinden destek almak için iyi günler. Cuma gününde de arkadaş buluşmaları için iyi etkiler var. Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler etkiler devrede olurken sizin için biraz yavaşlama ve içe dönme vakti olacak. Güzel bir hafta olsun… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Pazartesi gününde Koç burcu etkisi ile daha çok finans, yatırımlar, para konuları aklınızda ve gündeminizde olurken bazı hızlı gelişmeler yaşanabilir! Parasal konularda ve yatırımlarla ilgili konularda beklenmedik yerlerden bazı haberler gelebilir veya adım atma, yeni birşeye başlamakta aklınızda olabilir!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve daha çok keyif, yeme – içme modu aktif olacak… Sizin için uzaklar, seyahatler ve eğitimlerle ilgili konular ön planda olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin için bir başvuru yapma, yeni bir eğitime, işe başlama, bir hukuksal konuya adım atma anlamına gelebilir. Yine uzaklar, yabancılar ve dil eğitimi gibi konulara başlamak içinde iyi olacak. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var!

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken, kariyeriniz ile ilgili konularda aktif olacak, önemli bazı görüşmeler yapılabilir. Cuma gününde de yine arkadaş buluşmaları veya iş anlamında size destek olabilecek kişilerle görüşmek mümkün! Hasftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken sizin için arkadaş buluşmaları ve etkinliklere katılmak için iyi etkiler devrede… Güzel ve verimli bir hafta olması dileği ile… Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Ay Koç burcunda başlıyoruz, ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişiler ve görüşmeler aktif olacak. Odağınız daha çok başka kişiler ve onların söylediği – yaptığında olacak… İkili ilişkilerde tartışmalar veya kırıcı sözler olabilecek bir gün, istemediğiniz birşey varsa sakinlikle istemediğinizi söyleyin, söylemeyip sonra patlama olarak çıkmasın!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek, yatırımlar, finans konuları ve keyif konuları ön planda olacak. Yine ortak para, miraslar konularında da gelişmeler olabilir… Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından, bu konular ile ilgili adımlar atmak mümkün olacak… Yine hayatınızda büyük değişim yaratacak yeni birşeye başlayabilirsiniz… Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var!

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için kısa bir seyahat konusu aktif olabilir, arkadaşlarınız ile bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz! Yine bir başvuru yapma konusu da gündemde olabilir. Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olurken yine kendinizi ön plana koymak, etkinliklere katılmak için iyi etkiler devrde! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, biraz daha kendimize ve işlerimize odaklanırken sizin için çalışma, üretme, alışveriş ve birşeyleri halletme modu da yüksek olacak! Yine sağlığınıza dikkat etmek gereken günler kendinizi ve işleri çok zorlamayın!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ön planda olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler ile ilgili adımlar atmak için iyi bir etki. Yeni bir ilişkiyi başlamak, bir ortaklık veya evlilik kararı da mümkün bu dönemde! Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var!

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim aktif olurken eski arkadaşlarla buluşmak veya haberleşmek için iyi günler. Yine parasal konular, yatırımlar ve bazı yeni girişimler söz konusu olabilir bugünlerde. Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olacak, kısa bir seyahat yapmak veya uzaklardan haber almak – birilerinin gelmesi mümkün! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz daha hareket halinde olacaksınız ve aşk, çocuklar, hobiler & eğlence konuları aktif olacak… Kendinize, gezmeye ve bazı aklınızdaki projelere vakit ayırabileceğiniz günler olurken çocuğu olanlar için onlarla ilgili konulara ve işlere vakit ayırmak gerekebilir! Yine bu geçiş aşk, projeler ve bazı işleri – kişileri gündeme getirebilir.

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve biraz daha sağlık konuları, çalışma, üretme, evin işlerinle ilgilenme ve evde keyif yapma konuları ön planda olacak! Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak…Bu konularda yeni adımlar ve kararlar mümkün! Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var! Borsa, finans ve yatırımlar konuları da ön planda olacak bugünlerde…

Perşembe gününde devreye girecek İkizler burcu etkisi ile ise ikili ilişkiler, birebir yapılan işler ve eşiniz, sevgiliniz ile ilgili konular aktif olacak… Birilerinden destek almak, birebir yapılan danışmanlıklar için iyi etkiler devrede. Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken parasal konular, yatırımlar, aklınızda olacak. Yine aile ve çocuklar konuları da bugünün gündeminde… Güzel bir hafta olmasını dilerim.Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık Burç Yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Pazartesi gününde Koç burcu etkisi ile daha aktif ve hareketli oluyoruz. Aileniz ve sevdikleriniz ile ilgili konular ön planda olurken onlarla görüşmeniz veya eviniz ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir! Bugünlerde işlerinizi yapmak için koşturmanız ve bazı hızlı gelişmeler olması mümkün!

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve aklımızda finans, yatırımlar konuları olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin aşk, çocuklarla ilgili konular, hobiler, proje bazında yapılan işler alanınızda olacak… Yine hayatınızda büyük değişim yaratacak yeni birşeye başlayabilirsiniz… Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var!

Perşembe gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda, işiniz ile ilgili konularda önemli görüşmeler olabilir ve iletişim yoğun olabilir. Yine eviniz ve düzeni ile ilgili konularda ön planda olacak! Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken sizin için ikili ilişkiler, evlilik ve sevdiğinizle vakit geçirmek için iyi etkiler devrede olacak… Güzel bir hafta olsun! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık Burç Yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, daha hareket halinde olabileceksiniz… İletişim, haberleşme, seyahatler konuları ön planda olacak… Hareketli ve hızlı etkiler devrede önemli bazı gelişmeler olabilir, sonuç alabilirsiniz…

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve eviniz, ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Yine borsa, finans, yatırımlar ve keyif konuları aktif olurken yeme – içme odağı da yüksek olacak… Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizin ev, aile, alım – stım konularını anlatan alanınızda olacak… Yani bir ev alımı, satış veya taşınma konusu aktif olabilir! Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var!

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim, konuşmalar, görüşmeler ön planda! Sizin için proje bazında yapılan işler, yaratıcı projeler aktif olacak. Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken sizin aklınızda bazı parasal konularda olacak. Ailenize ve çocuklarınıza vakit ayırmak için iyi bir haftasonu! Güzel bir hafta olsun… Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Pazartesi gününde Ay Koç burcunda başlıyoruz, daha hareketli oluyoruz, sizin aklınızda ve gündeminizde ise daha çok parasal konular ve sahip olduğunuz şeyler olacak… Hızlı ve hareketli bie gün olurken, bazı görüşmeler ve önemli haberler de ön planda olabilir.

Salı gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bugünler sosyalleşmek, arkadaş buluşmaları ve onlarla keyif yapmak için harika günler olacak. Çarşamba sabahında Boğa burcunda şanslı bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay iletişim, işbirlikleri, seyahatler ve eğitimler alanınızda olacak… Yine hayatınızda büyük değişim yaratacak yeni birşeye başlayabilirsiniz… Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Ay – Jüpiter – Uranüs kavuşumu etkileri ile hem şanslı gelişmelere açık olacağız, hem de sürprizli durumlar oluşabilecek.Yine niyet & dilekleri yapmak için iyi etkiler var! olacak.

Perşembe gününde İkizler burcu etkisi devrede olacak ve önemli bazı yatırımlar, eviniz ile ilgili konular ve alım – satım konuları ön planda olacak. Cuma gününde aile ve eviniz ile ilgili konular ilginizi isteyecek! İletişim ve görüşmeler de ön planda! Haftasonunda devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusalız ve geçimişle ilgili konular ön planda olurken, hem aşk hem de çocuklarla ilgili konularda aktif olacak… İyi haftalar.. Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

2024 Yılı burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz!

#Haftalık Burç Yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir