Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

9

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – Akrep

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Hareketli bir Ağustos ayından merhaba! Bakalım bu ay Akrep burcu için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki aile, oturduğunuz ev ve gayrimenkul konuları ile ilgili alanda oldu. Bu durumlarda değişimler, ani durumlar ve gerginlikler söz konusu idi.  Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu ay yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin kariyer alanınızı etkilediğinden bu dönemde alacağınız kararlara ve ataacağınız adımlara da özellikle dikkat edin. Yine özellikle yükselen Akrepler için aile ve evlilik konuları da biraz yanlış anlaşmalara açık gözüküyor. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etkiyi siz biraz daha kapalı bir alanda yaşayacaksınız. O yüzden etkisi daha dışa görünürden ziyade içsel olacak. Düşüncelerinizi güzelleştirmek, zhininizi arındırmak ve yeni düşünceler ekmek için güzel bir dönem. kapalı kapılar ardında konuşulan ve sizin haberiniz olmayan bir konudan güzel bir haber alabilirsiniz.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine kariyer ve evlilik ile ilgili alanınızı etkileyecek. Eğer mutlu olmadığınız bir işte veya evlilikte iseniz bu ay bu durumu iyice bir gözden geçirip bazı kararlar alabilirsiniz.  Yine iş alanında da alacağınız kararların uzun vadeli etkileri olacak, bu alanda da yeni bir dönem başlayabilir sizin için.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin aşk ve çocukları anlatan alanınızı etkileyecek. Bu konularla ilgili bazı durumlar gündeme gelebilir ve biraz gerilebilirsiniz.  Hayatınızın taşlarını yeniden dizdiğiniz bir ay olması dileği ile, unutmayın sevgili Akrepler şans sizden yana…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir