Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

9

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – Terazi

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Hareketli bir Ağustos ayından merhaba! Bakalım bu ay Terazi burcu için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki aşk, çocuklar ve yaratıcı projeleri anlatan alanda oldu. Aşk konularında bazı bitişler veya ani başlangıçlar yaşamış olabilirsiniz. Yine çocuklarla ilgili konularda yoğun olarak gündeminizde olmuş olabilir.  Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu ay yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin sosyal çevre, arkadaşlar ile ilgili alanınızda olacak bu durum arkadaşlarınızla yaşanacak yanlış anlaşmaların yanısıra eski arkadaşlarınızdan haber almak şeklinde de olabilir. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta burcunuza geçişi, bu geçişin en iyi geleceği burç tabiiki sizsiniz. Burç yöneticinizin kendi alanınıza gelmesi aslında şu anda ortamda olan kaosun içinde bir huzur alanı yaratmanız gibi. Kendinize bakım yapmak, hayatınızla ilgili yeni ve güzel kararlar almak, evinizi güzelleştirmek, keyif yapmak için harika bir dönemdesiniz. Senede bir kere olan bir etki olduğundan bunun keyfini çıkarın.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin sosyal çevreniz, üye olduğunuz kulüp ve derneklerle ilgili konuları gündeme getirecek. Bu 2 yıllık dönemde içinde olduğunuz sosyal çevrede değişiklikler olmuş olabilir. Ayrıca hayatınızda hayal ettiğiniz şeylere adım atmak için de harika etkiler veren bir tutulma, o yüzden bu son tutulmanın kıymetini bilin derim. Neler olmasını hayal edersiniz? Bunların olması için neler mümkün? Hayallerinizi kısıtlamayın, hep denemek istediğiniz işi deneyin, gitmek istediğiniz bir yere gidin, yapmak istediğiniz ama insanlar ne der diye çekindiğiniz şeyi yapın! Unutmayın hayat kısa sevgili sosyal ve insancıl Teraziler.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin iş, sizin için çalışanlar, günlük rtininiz ve sağlık alanını etkileyecek. Bu konularda ani değişimler ve bazı haberler alabilirsiniz.  Hayallerinizin gerçek olması yolunda harika adımlar attığınız bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir