Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

9

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – Başak

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Sıcak ve hareketli bir aydan merhaba! Bakalım bu ay Başak burcu için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki iş, çalışma ve sizin için çalışanlar alanında etkili oldu. Bazı sağlık problemleri ile de ilgilenmeniz gerekmiş olabilir. Eğer iş alanında haber beklediğiniz konular varsa bu tutulma ile haberler almanız söz konsu. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da hem yaptığınız işin parası ile ilgili konularda hem de imzalamayı beklediğiniz sözleşme ve evraklarda yavaşlamalara neden olabilir.  Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak sizin burç yöneticiniz olduğundan ve kapalı bir alanda geri gittiğinden yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi burç yöneticiniz olduğundan sizi birçok alanda yavaşlatabilir ve planlarınızı gözden geçirmenizi isteyebilir. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır. Yanlış hesaplar yapmaya açık bir dönemdesiniz, bilginiz olmadan birşeyi imzalamak ya da yanlış evrak imzalamakta söz konusu olabilir. Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin parasal konularınızı etkileyecek bu hem yaptığınız işlerden güzel kazançlar elde edebileceğinizi anlatırken hemde bu dönemde hem giyiminizi hem de ihtiyacınız olan bazı şeylere para harcatabilir.  Yine bu dönemde işiniz açısından önemli olacak bir teklif veya iş gündeminize gelebilir ama herşeyi iyi anladığınızdan emin olun, fazla özgüven ile yapılan işler bu dönemde zarar getirebilir.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin kapalı bir alanınızda olacağından bilmediğiniz bazı konuların gündeme gelmesi, bazı kişilerle yolunuzun ayrılması ve yolunuza kendiniz devam etme kararı almanız söz konusu. Yine sağlıkla ve özellikle kalp ile ilgili konulara bu dönemde dikkat.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise ikili ilişkilerle ilgili konularda bazı şeyleri gündeminize getirecek. İlişkiniz varsa o kişinin yapacağı birşey iyi veya kötü anlamda karar vermenize sebep olabilir. Bu dönemde ortaya çıkan durumlar bazı hayal kırıklıkları da yaratabilir. Bu dönemde ani kararlar almamak ve herşeyi iyi anlayarak hareket etmek detaycı Başaklar için iyi olur.  Hayrınıza olan konuların kolaylıkla gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir