Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

22

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Merkür Terazi Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

İletişim gezegenimiz Merkür yönettiği burç olan Başaktan çıkıp bugün itibari ile Terazi burcunda geçti, artık odaklar yavaş yavaş Terazi burcuna kaymaya başladı. Önce Güneş sonra Merkür, sonra da bu alanda yaşayacağımız bir yeni ay gelecek. Merkür yine rahat olduğu bir burçta ilerleyecek, yani tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır zamanı geldi. Başak burcu her ne kadar yönettiği burç olsa da zihinleri çok çalıştırdığından ve yorduğundan uzun bir süredir planlar, bütçeler yapıldı, derin derin düşünüldü hatta ayrıntılara takılarak ilerlemek bile zor oldu. Merkür bu alanda bizlere daha sosyal olma, ilişkilerde iletişimin artması ve uzlaşma gerektiren işlerde başarıyı getirecek.

Merkür bulunduğu burcun moduna bürünür o yüzden de Terazi de daha flörtöz bir yapı, güzel konuşmalar yapmak, biraz daha herşeyin içindeki güzelliğe odaklanma, aklımızda da ilişkiler konularının olmasını verecek. Hayatında birisi olmayanlar bu dönemde eksikliğini daha çok hissedebilir ve güzel tanışmalar olabilir (Venüs’ün geri hareket edeceğini unutmamak lazım), ilişkilerde denge, uyum ve muhabbet artabilir. Sözlerimiz ve düşüncelerimiz daha güzel ve sadece kendimize değil başkalarına da odaklı olabilir. Adalet, hukuk ve güzellik konularında odak artacak fakat Merkür’ün bulunduğu Terazi burcunun yöneticisi Venüs geri gitmeye başlayacağından, Ekim başı itibari ile bu konularda dikkatli olmak gerekecek. Eski konular ve ilişkiler bu dönemde gündeme gelecekken, hesaplaşmalar ve ilahi adaletin yerini bulması da söz konusu olacak. Merkür 10 Ekimde Terazi burcunu terk ederek Akrep burcuna geçiş yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir