Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

26

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Dolunay ritüeli!

Yazar , Kategori Astroloji

Yine bir dolunay zamanındayız, bu dolunayın ana konusu ilişkiler olduğuna göre şimdi geçmişi bırakmaya ve önümüze bakmaya niyet edelim.

Dolunay zamanları bırakmak için iyidir, eski alışkanlıkları, eski eşyaları, geçmişi, fazla kiloları bırakabiliriz bu dönemde. O yüzden bu hafta sizi durduran düşünceleri, önünüze tıkayan alışkanlıkları bırakmak için kullanabilirsiniz. Yine evden eşya azaltmak, yığıntı halinde olan eşyaları aralamakta evin enerjisini rahatlatacaktır haliyle bizim de enerjimiz rahatlar.

Bu dolunayda ne yapalım diyenler için yatmadan önce nefesinize odaklanıp rahatladıktan sonra şu olumlamaları söyleyerek uyuyabilirsiniz.,

İlişkilerde yaşadığım kırgınlıkları, eski ilişkileri, kalbimi kıran konuları ve bunlardan dolayı bende oluşan önyargıları bırakmaya niyet ediyorum.

İlişkilerde rahatlığı, huzuru ve dengeyi hayatıma çekmeye niyet ediyorum. İlişkilerde dengeyi bozan durumları hayatımdan çıkartıyorum.

Bende olan, kendime güvenimi etkileyen, kendime kızamamı sağlayan duyguları ve yaklaşımları bırakıyorum. Bu duygularım yerine saf sevgi ve huzuru çekiyorum. İlişkilere bakış açımda bir yenilenme yapmaya niyet ediyorum.

Bu dolunay ile hayatımdan çıkması gereken şeyleri bırakıyorum, kendimi yenilenmeye açıyorum, kendimi güveniyor ve seviyorum. Ben herşeyin en iyisini hakediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir