Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

18

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Güliz Kına Astroloji “neden ?”

Yazar , Kategori Astroloji

Kimden: mehmet levent türe
Konu: neden ?

İleti Gövdesi:
Merhaba Güliz Hanım ,
ben levent türe . 12/08/1972 tekirdağ/çorlu doğumluyum. istanbulda yaşıyorum .
33 sayısının gizemini araştırırken sizin sitenizi buldum ve okudum ilgilimi çekti . sonra size bazı konularda danışmak geldi içimden. açıkça nedenini bilmiyorum . 2018 senesi kendimle ve ailemle ilgili ciddi kırılımların dönüşümlerin olduğu bir yıldı. önce işimi kaybettim .
teyzem akciğer kanseri oldu . sonra karımla aram bozuldu ciddi sorunlarımız yokken şu anda ayrılıyoruz .bana boşanma davası açtı.vb. akrabalarımla , arkadaşlarımla gereksiz sebeplerden ötürü ilişkilerim bozuldu vs. vs.. şeyler. hani kötü bir insanda değilim . gerçekten iyi bir insanım . insanlara sürekli kötülük yapan ,arkadan iş çeviren , ara bozan, dedikoducu , vuran kıran çalan veya buna benzen kötü huyları olan birisi hiç değilim. hayatım boyunca insanlara iyilik yaptım veya yapmaya çalıştım . şimdi kendi kendime soruyorum tabi neden ? diye..
neyse işte şimdi size kendi özelimle ilgili bazı şeyler ilettim.. tecrübeleriniz ışığında yardımcı olabileceğiniz şeyler varsa memnun olurum.
Saygılar,
M.Levent Türe
Mecidiyeköy-İst.
0532-3442238
18/11/2018 21:28


Bu e-posta Güliz Kına Astroloji (https://gulizkinaastroloji.com) adresindeki iletişim formundan gönderildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir