Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

18

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Haftanın Gökyüzü Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Hareketli bir haftaya giriyoruz, pazartesi gününden itibaren tempo oldukça yüksek olacak, haftaya Ay Koç burcunda başlayacağız, enerjisi ve temposu yüksek olacak haftanın. Salı günü Ayın Uranüs ile yakınlaşması bizi ani gelişmelere ve beklenmedik sürprizli durumlara açık yapacak.

Çarşamba ve Perşembe günü daha sağlam temelli adımlar atacağımız, sakin ve kararlı olabileceğimiz günler. Uzun vadeli kararlarda bugünlerde alınabilir. Perşembe günü aynı zamanda Güneş Akrep burcundan çıkarak, Yay burcuna geçiyor ve şansın yıl boyunca yanında olacağı Yayların enerjisi yükselmeye başlıyor. Doğum gününüz kutlu olsun Yaylar.

Cuma günü ise Ay İkizler burcunda olacak ve bu alanda bir de dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay entresan ve son derece şanslı bir dolunay olacak Güneşin yanında Şans, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, karşısında bulunan Ayın yanında ise şans noktası olacak. Uzun süredir beklediğiniz güzel gelişmelerin haberleri bugünlerde gelebilir. İş ile ilgili gelişmeler, güzel haberler ve gelişmeler sizi mutlu edebilir bu dolunay ile. Etkisi haftasonunda ve takip eden haftada da devam edecek bir dolunay olacak.

Hafta genelinde düze geçen Venüs bize rahat bir nefes aldıracak hem para hem de aşk konularında güzel gelişmelere açığız ve işleri toparlayabiliriz. Geri giden Merkür ise ileri gitmeden önce geriye dönüp bakmak gerektiğini anlatıyor olacak. Güzel bir hafta olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir