Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Mayıs 2019

0

YORUMLAR

Haziran Ayı Burç Yorumları – Aslan!

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran ayına İkizler burcunda yaşayacağımız yeni ay ile başlıyoruz. 3 Haziran öğlen saatlerinde yaşanacak yeni ay yöneticisi Merkür’ün de bu alanda olacağını düşünürsek önemli bir yeni ay olacak. Bu yeni ay Aslan burçlarının hayaller ve umutlar alanında olacak, hayallerinizin ardından gitmek için güzel başlangıçlar yapmak mümkün bu dönemde, tabii gitmek için harekete geçerseniz. Ne demişler, hayallerinin peşinden koşmaya cesareti olmayanlar başkalarının hayallerini gerçekleştirmek üzere onlar için çalışırlar! Yine sosyal çevrenizden güzel destekler alabileceğiniz, dernekler, kluplerle ilgili konularda faaliyetler gösterebileceğiniz bir dönem olacak.

4 Haziran gecesinde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve zihnimiz daha duygusal bir moda geçecek. Bu hareket sizin bilinçaltınızda ilgili konuları tetikleyecek bu yüzden bu alanda yer alan korkular ve düşünceler tetiklenebilir. Psikolojik sıkıntı yaratan konular var ise bu dönemde destek almak iyi fikir olabilir. Sizi engelleyen konuların, düşüncelerin neler olduğunu bu dönemde bulabilirsiniz. Yine hisleriniz kuvvetlenebilir ve sizden habersiz çevrilen bazı işler hakkında şüpheleriniz gelişebilir.

12-20 Haziran arası ayın en sert günleri olmaya aday, bu günlerde Oğlak burcunda kavuşum yapan karmanın lordu Satürn ve yeraltı tanrısı Plütona, yengeç burcunda ilerlemekte olan Mars kafa tutacak, sanki maddi değerler yerine manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu hatırlama zamanı gibi bu karşıtlık. Bu karşıtlık aslında hem iş alanında hem de hayatınızın diğer konularında bir farkındalık yaratmaya aday, sizin destek verdiğiniz, sizin iyi niyetle yaklaştığınız kişilerin gerçekte niyetlerinin ne olduğunu anlayabilirsiniz. Operasyon geçirmeniz gereken durumlar veya ufak sağlık problemleri ile de ilgilenmeniz gerekebilir bu dönemde.

17 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunay oldukça enteresan, sanki gökler koruyucu etkileri devreye sokuyor, bu dolunayda Yay burcunda bulunan ayın yanında bizim iyilik gezegenimiz Jüpiter olacak. Bu etki sizin haritanızın aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanında olacak. Bu dolunay ile birlikte güzel bir iş haberi alabilirsiniz veya karşınıza bir fırsat çıkabilir. Yine beklenmedik bir aşkın yolunuza gelmesi de muhtemel. Evli Aslanların (özellikle yükseleni Aslan olanlar) bir bebek haberi alması veya çocukları ile ilgili konulara odaklanması muhtemel.

28 Haziran cuma günü ayın en sürprizli günü olmaya aday, Haziran ayını Merkür’ün burcunuza geçişi ile bitiriyoruz ki bu hareket burcunuzda olacağından sizin için çok daha aktif bir dönem başlayacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için gerekli para desteği bu dönemde gelebilir ve parasal konularla ilgili gelişmeler elde etmek için güzel fikirler aklınıza gelebilir. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur sizin için sevgili Aslanlar!



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir