Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

18

Haziran 2019

0

YORUMLAR

Yay dolunayına özel bir olumlama & meditasyon!

Yazar , Kategori Astroloji

Yay burcunda pazartesi günü bir dolunay yaşadık ve etkisini bir süre daha hissedeceğiz. Yay burcu inançlarla çok alakalıdır, neye inandığımız, ne düşündüğümüz ve yargıladığımız kişiler ve durumlar hayatımızda önemli yer kapsar. Bu dolunayda neye inandığımız ve ektiklerimizi biçmemiz konusunda bizi etkiliyor olacak.

Bu gece yatmadan önce sakin bir yerde oturun veya uzanın. Hem gün içinde hem de son zamanlarda konuştuklarınıza veya yargıladıklarınızı düşünün, eğer negatif söylemleriniz varsa ben onu yapamam veya öyle kısmetler bana gelmez ki gibi, şu cümle ile önce bunları iptal edelim. Söylediğim tüm negatif kelimeleri ve yorumları iptal ediyorum, kınadığım veya hakkında bilmeden konuştuğum kişilerden özür diliyorum. Ben dünyanın, ülkemin ve insanların iyi olduğuna inanıyorum. Kendime inancımda sonsuz ben önüme gelen herşeyin üstesinden kolaylıkla gelebilirim, isteklerim ve çeşitli şanslar bana kolaylıkla gelir. Ben şanslıyım, ben şanslıyım, ben şanslıyım, her gün şanslı olaylarla karşılaşıyorum ve insanlar bana yardım ediyor. Benim her işim kolaylıkla ve sevgiyle olur. Bu dolunay döneminde kötü söylemlerden ve negatif düşüncelerden arınmayı seçiyorum bunun yerine kendimi iyi düşüncelere ve sevgiye açıyorum. Hayatımda herşey yolunda, seviyor ve seviliyorum, bu dünya yaşamak için harika bir yer, mucizelerin hayatıma kolaylıkla gelmesine izin veriyorum v öylede oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir