Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

1

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Mars Aslan Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Bu gece yarısından sonra yeni 2 Temmuz gecesinde, tam da tutulmadan önce hareketin, cesaretin ve girişimlerin gezegeni Mars, ateşin, liderliğin, cesaretin burcu Aslana geçiyor! Yansın buralar desek yeridir! Ateş gezegeni, ateş elementi burçta, bizim hızımızı artıracak ve içimizdeki potansiyeli ortaya çıkarmamız için bize yardım edecek.

Aslan burcu liderlikle, cesaretle, egoyla, krallarla ve yöneticilerle alakalıdır, Marsta bizim nasıl harekete geçtiğimizi anlatır, cesaret verir ve girişim yapmak için destekler, yine erkekler ve savaşla da alakalıdır Mars. Bu dönemde dünya liderleri arasında ego savaşları yaşanabilir ki bugünlerde de bu etki aktif zaten. Bireysel hayatlarımızda ise bizi daha cesaretli yapacak bir dönemdeyiz, yani aklımıza koyduğumuz şeyleri yapmak, girişimlerimizi ertelememek, yönetici konumunda kişilerle görüşmeler yapmak ve onların desteğini istemek. Kendimizi daha ön plana koymak, cesaretle ortaya çıkmak ve işlerimizi görünür kılmak bu dönemde mümkün. Bu dönemin bir durdurucu etkisi var o da 8 Temmuzda geri hareketine başlayacak Merkür, biraz aklımızı karıştırabilecek ve bize eksik bilgiler verebilecek o yüzden dikkatli olmak lazım.

Aslan burcundaki Mars aslında bizi hayatta ileriye götürecek konulara odaklanabilmemizi, keyif alacağımız şeyleri yapmamızı, sanat ve gösteri dünyası ile ilgili hızlı gelişmeleri de gündemimize getirecek. Oldukça yüksek enerji içeren bu etkinin tam da tutulmadan önce olması aslında hayatlarımızda korkup çekindiğimiz konulardan kaçmadan adımlar atmanın önemini gösteriyor. BU etkiden tüm burçlar ve herkes etkilenmektedir, geneli etkileyen bir durumdur, her haritada Aslan burcunun olduğu alan iyice hareketlenirken tabiiki haritanızda yönettiği ev bazında bakmak en doğrusudur. Sevgiyle kalın, cesaretiniz bol olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir