Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

1

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Temmuz Ayı Burç Yorumları – Aslan!

Yazar , Kategori Astroloji

Temmuz ayı burç yorumlarında neler var?

Aslan Burcu Temmuz Ayı Burç Yorumu!

Temmuz Ayına 2 Temmuz akşamında Yengeç burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ile başlıyoruz, oldukça kuvvetli enerji içeren bu tutulmanın etkisini yaşamaya başladık bile. Genel etkilerini daha önce yayınlamıştım bu linkten okuyabilirsiniz.

Tutulma Aslanların bilinmeyen işlerle ilgili alanını, sağlık konularını ve bilinçaltı alanını etkileyecek. Bu dönemde sağlıkla ilgili bir konu, bir operasyon veya sağlıkla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Şİfa ve bilinçaltı çalışmaları için ise iyi bir dönem olacak.

Tutulmanın en yoğun etkisi takip eden 15 günde hissedilecek ama hayatımıza olaylar bazında yansıması 6 ay devam edecek. 8 Temmuzda yenice burcunuza geçmiş olan Merkür, geri hareketine başlayacak, önce burcunuzda başlayan bu hareket 18 Temmuzda Yengeç burcunda devam edecek ve 1 Ağustos’a kadar da sürecek. Bu etki bilginiz dışında olan bazı konuların size gelmesini, sizi engelleyen düşünceleri farketmenizi ve yeni başlangıçlar yapmak üzere hazırlanmanızı sağlayacak.

İkinci tutulmayı 16 Temmuzda Oğlak burcunda yaşayacağız ve bu bir dolunay olacak. Bu tutulmada Ayın Plüton ile kavuşumda olması çok büyük duygusal etkileri ve travmaları ortaya çıkarabilecek. Doğru yönetildiğinde çok dönüşümsel, çok değiştirici ve geliştirici olabilecekken, eğer akışta olmaktan kaçına, herşey için karşı tarafı suçlama modunda iseniz çok yıkıcı bir enerji de olabilir. Bu etkide sizin iş, çalışma ve sizin için çalışanlar alanınızda olacak ve bu konularda bazı değişimler ve bitişler yaşanabilecek.

Ay boyunca yaşanacak tutulmalara Merkür’ün geri harekette olma durumu da eklenirse geçmişimiz bizimle hesaplaşmaya geliyor diyebiliriz. Hızlı gelişmelere açığız güzel gelişmelerin ve dönüşümlerin olması için akışta olun, bol bol iyi niyetler ve meditasyonlar yapın. Eskiye bakmak, şifalandırmak ve yeni kararlar almak için güzel bir dönem olacak. Güzel bir Temmuz ayı dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir