Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

12

Mayıs 2024

0

YORUMLAR

Yılın En Şanslı Günleri!

Yazar , Kategori Astroloji

Sansli Gunler

Yılın En Şanslı Günleri!

Yılın En şanslı günleri bu hafta olacak! Boğa yeni ayı şanslı ve güzel bir yeni ay idi, arkasından güzel enerjiler ard arda gelmeye devam ediyor! Instagramda hergün güzel etkileri ve yapılması gerekenleri, niyetlerini ve olumlamalarını paylaşıyorum. Boğa Yeni Ayını anlattığım videomu burada bulabilirsiniz!

Şimdi öyle güzel etkiler varki hem Boğa yeni ayının etkilerini maksimuma çıkaracak hem de yılın en enteresan etkileşimleri ortaya çıkacak. Bu etkileşimler yılın en şanslı, enteresan ve sürprizli etkilerini beraberinde getirecek! #Yılın en şanslı günleri

Haftalık burç yorumlarında detaylı anlattım buradan ulaşabilirsiniz, ama ilk etki Pazartesi günü aktif olacak ve Güneş ile Uranüs kavuşacak, bu da kalp çakrasını açmak, uyanış ve farkındalık etkisi getirecek. Haftanın geneli güzelken Cuma günü bu olağanüstü güzel etkiler başlayacak fakat tam kesinleşmesi Cumartesi günü olacak… Mayıs Ayı Burç yorumlarını burada bulabilirsiniz!

Cumartesi günü 14.22’de etkisi başlayacak, akşam saat 21.36’da maksimum seviyede olacak ve akşam boyu etkisi devam edecek bu kavuşumlar gökyüzünde aynı anda olacak ve böyle önemli ve iyicil 4 gezegenin bu kavuşumu bir kez daha yapması muhtemelen mümkün olmayacak, en azından bizim görebileceğimiz dönemde… #Yılın en şanslı günleri

İlk kavuşum Venüs ile Uranüs kavuşumu; (Boğa burcunda) Venüs = aşk, sevgi, para, ilişkiler demektir. Uranüs ise aydınlanma, farkındalık, sürprizler ve açılımlar. Bunun etkisi hem aşk hem de parasal konularda sürprizl gelişmeler olabileceği gibi bir yandan da aşk ve para konularında inançlarınız ve talihiniz bir anda, bir niyetle, bir duayla veya sanki bir perinin hayatınıza dokunması ile değişebilecek!

Yine akşam 21.36’da tam haline gelecek diğer kavuşum yine Boğa burcunda; Şans, bolluk gezegeni Jüpiter ile Güneş kavuşacak; Güneş ben demek, kalp enerjisi demektir, bu ikisinin manasını birleştirince yine kalpte bir açılım, farkındalık, yükseliş, kalpten yapılan dua ve dileklerin kabul olması anlamına gelecektir. Aynı gün aynı saatlerde bu kavuşumların olması ise gerçekten önemli, maneviyatı kuvvetli, sürprizli durumların oluşacağı dönemleri anlatacak.

Bu etkiden maksimum şekilde yararlananlar kalbi temiz, herkesin iyiyliğini düşünen ve yardım edenler, el uzatanlar olacak… Kalbinizin titreşimine ve niyetine göre yolunuza güzellikler gelecek. Kalpten edilen bir’in bütünün hayrına olan dualar kabul olacak… #Yılın en şanslı günleri

Bu dönemde yapılacak olumlamalar;
*Kalbimi ve kendimizi sevgiye, iyiliğe açıyorum, hayatıma güzelliklerin iyiliğin ve şifanın gelmesine izin veriyorum.

-Kendimi seviyorum, kalbimden dünyaya sevgi gönderiyorum. Ben olduğum için, bu dünyaya geldiğim için, bu ülkede olduğum için, sevdiğim ve sevildiğim için, hayatımdaki her güzellik için şükürler olsun!

-Bolluk berekete kendimi açıyorum, hayatıma kolaylıkla, sağlıkla, güzellikle daha çok paranın, beklediğim güzel haberlerin – gelişmelerin, istediğim işin, projenin gelmesine izin veriyorum. Herşey yolunda çok şükür!

Bu etkiden her burç nasip alacak ama tabiiki haritaya ve yaptıklarınıza göre; en çok tabiiki Boğa, Akrep, Aslan ve Kova etkilenecek, şimdi burçlara etkisine bakalım;

Bu kavuşumların burçlara etkileri neler?

Koç Burcu: Parasal konularda yapılacak girişimler, gelişmeler ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilecek. Yeni bir iş başlangıcı veya eski bir işten beklenen paranın gelmesi söz konusu olabilir. Yine iş değiştirme veya paranın kullanılması konusunda yeni yaklaşımlar ve sürprizli gelişmeler de söz konusu.

Boğa burcu: Hayatınız ile ilgili istediğiniz herşey gerçek olabilir en çok ve yoğun etkiyi siz alıyorsunuz. İsteyin, planlayın ve inanın sonuç inanılmaz olabilir ve bambaşka bir hayata adım atabilirsiniz!

İkizler burcu: Bu etki ile beklenmedik bazı haberler ve gelişmeler bu dönemde söz konusu olabilir, hiç beklenmedik yerlerden gelecek yardımlar, destekler ve parasal gelişmeler mümkün!…

Yengeç burcu: Hayalleriniz ve umutlarınıza odaklanın, hayalleriniz belki de kolaylıkla olabilir bu dönemde bazı önemli kararlar almaya çok açıksınız, beklenmeyeni bekleyin, inanın ve sınırsız dileyin!

Aslan burcu: Kariyeriniz ve evliliğiniz ile ilgili konular gündemde hayatta yepyeni bir yön, iş konularında önemli şanslı gelişmeler, evlilik kararı veya teklifi olabilir. İstediğiniz yepyeni hayatı kurabilirsiniz!

Başak Burcu: Neye inanırsanız o olabilir, o yüzden inanın ve isteyin!’ Nasıl olacakki demeyin sevgili Başaklar hayat sizin kafanızda kurduğunuz ve hesapladığınız gibi değil, beklemediğiniz yerlerden ve şekillerde şanslar, gelişmeler gelebilir! #Yılın en şanslı günleri

Terazi Burcu: Para konularında sürpriz ve ani gelişmelerde söz konusu. Yatırım yapmak, yeni birşey almak konularında dilekleriniz varsa bu dönemde kabul olabilir… Burç yöneticiniz de bu kavuşumların içinde olduğundan hem aşk, ilişki hem de para konularında beklenmeyeni bekleyin, kalbinizden ne geçerse isteyin olacak inanın!

Akrep burcu: karşıt alanınızda olan bu etki ile bir ilişki veya ortaklık başlangıcı olabilir ama yine de işin içinde her konu olacak. Sınır tanımadan nasıl olur demeden isteyin! #Yılın en şanslı günleri

Yay Burcu: yeni bir iş, sağlıklı bir hayat, hayal kurduğunuz herşey gerçek olabilir! Sınır tanımadan isteyin, yaratım alanı açık olduğundan ne söylediğinize dikkat edin gerçek olabilir. Sizin burç yöneticiniz de işin içinde olduğundan ne isterseniz olabilir!

Oğlak burcu: Aşk, bir bebek, hobiler, kendi işinizi yapmak ne isterseniz olabilir, yaratım alanınız çok açık! Hatta şans oyunundan para bile çıkabilir!

Kova Burcu: Ev alma, yatırım yapma veya kalbinizden geçen tüm dilekler olabilir! İnanarak odaklandığınız herşeyi çoğaltacaksınız!

Balık Burcu: İstediğiniz iş, haber, sözleşme ve inandığınız herşey gelebilir. Şanslı olanların içinde siz başlardasınız çünkü burç yöneticiniz bu kavuşumların başrolünde. Siz inanırsanız yaparsınız gücünüze inanın! #Yılın en şanslı günleri

Boğa yeni ayına özel bir niyet ve olumlama için tıklayınız

#Yılın en şanslı günleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir