Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

16

Mayıs 2024

0

YORUMLAR

Jüpiter İkizler Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Jupiter Ikizler

Jüpiter İkizler Burcunda! 26 Mayıs 2024

Jüpiter İkizler Burcunda!

Jüpiter gezegenler arasında en iyicil gezegen olarak bilinir Astroloji de ki gerçek hayatta da Jüpiter gezegeni dünyaya çarpabilecek meteor v.b cisimleri kendi yörüngesine çekerek dünyayı korur. Tam da gerçek hayatta yaptığı gibi Jüpiter haritalarda da şansımız hangi alandan nasıl geleceğini anlatır! Haritamızda Jüpiter belirli bir alandan geçerken de bu şansların hayatımızın hangi alanından bize geleceğini anlatır. Jüpiter İkizler geçişini izlemek için buraya tıklayın!

Jüpiter bir süredir Boğa burcundan geçmekte idi ve Boğaların hayatına değişim, genişleme, öğrenme ve çeşitli fırsatlar edinme şansı getirdi. Şimdi 26 Mayıs tarihinde Jüpiter İkizler burcuna geçecek ve İkizler burcu için 12 yılda bir gelen bir fırsat olurken diğer burçlara da hangi alanlarına denk gelirse güzellikler saçacak!

Jüpiter İkizler burcunda 26 Mayıs sabahında geçecek, 9 Ekim’de bu alanda geri gitmeye başlayacak bu gerileme 4 Şubat 2025 tarihine kadar devam edecek! Jüpiter İkizler burcundan 9 Haziran gece yarısında çıkacak ve Yengeç burcuna geçecek! En son buradan geçişi Haziran 2012 ile 2013 arasında idi aynı şeyler olmasa da o dönemde neler yaşadığınıza bakmak isteyebilirsiniz benzerlikler olacaktır…

Bu geçiş bilgiyi çoğaltacak, yeni bilgiler öğrenmemizi sağlayacak önemli olan doğru ile yanlış bilgiyi ayırt etmek olacak! Bu önemli geçişin sizin haritanızın özelinde nasıl etkiler ve şanslar getireceğini bilmek isterseniz bireysel analiz için gkina07@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz…

2024 Yılı Burç Yorularını okumak için tıklayınız!

Burçlara etkisine bakarsak; önce yükselen sonra burcunuza göre okuyunuz!

Koç & Yükselen Koç: Sizin iletişim, işbirlikleri alanınıza olacak bu geçiş ile yeni bir eğitime başlamak, işe başlamak veya işbirliği oluşturmak için güzel bir yıl. Yeni bağlantılar kurabilir, insanlar tanıyabilirsiniz, yine çok seyahat etmeniz ve yeni yerler görmeniz içinde iyi bir yıl olacak. Kardeşler ve yakın akrabalardan gelecek şans ve destekler de söz konusu olabilir bu yıl!

Boğa & Yükselen Boğa: Şanslı yılınızı yaşadınız şimdi bu yıl artık şans parasal konularda olacak tam bir bolluk – bereket yılına giriyorsunuz (tabii asıl etkiyi bireysel haritanızdan görürüz) Bu yıl yüksek ve yeni kazanç kapıları açılabilir, dikkat etmek gereken gelen paranın hızla harcanması olabilecek!

İkizler & Yükselen ikizler: Burcunuza Jüpiter’in gelmesi 12 yılda olan bir şans! Tam bir genişleme, kendinizi keşfetme, özgürleşme, bilgilerinizi güncelleme ve hayatınızda şanslı başlangıçlar yapma zamanı, özellikle bu Haziran ayının oldukça kuvvetli etkileri olacak hayatınızda! Tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan ama genel olarak oldukça iyi ve şanslı bir etki!

Yengeç & Yükselen Yengeç: Sizin için bir şifalanma, ne istediğinize karar verme, hayatınızdan gereksiz, size artık hizmet etmeyen şeyleri çıkarma zamanı. Bilinçaltınızdaki korkuların üzerine çıkma zamanı!

Aslan & Yükselen Aslan: Hayallerinize odaklanmak için harika bir yıl olacak. Yeni arkadaşlar, yeni bir çevre, hayalleriniz yolunda adımlar atmak için son derece iyi bir yıl. Güzel bağlantılar yapabilir, bazı derneklere – sosyal gruplara üye olabilirsiniz!

Başak & Yükselen Başak: Kariyeriniz, hayatta gittiğiniz yol ve yön ile ilgili güzel gelişmeler ve destekler olacak, tam bir parlama yılı. İşiniz ve kariyeriniz açısından son derece önemli bir yıl olacak, yine yaşadığınız yer, yaptığınız iş gibi konularda değişimler ve gelişmeler olabilir. Şansınıza inanırsanız çok daha şanslı gelişmeler elde edebilirsiniz!

Terazi & Yükselen Terazi: Tam bir hayata bakış açınızı değiştirme yılı, zaten burcunuzda yaşanan tutulmalar sizi değişim için tetikliyor bu etki de yeni bilgiler ve bakış açıları getirebilecek! Bakış açısını değiştiren hayatının yönünü değiştirebilecek. Yeni eğitimler, yurtdışı konuları ve yabancılardan yana şanslarda aktif olacak! #Jüpiter İkizler Burcunda!

Akrep & Yükselen Akrep: Sizin için parasal konularda gelişmeler, bollaşma ve yatırımlar yapma şansı olacak. Güzel yatırımlarla para alanınız bollaşabilir veya miraslardan yana şanslar yaşanabilir!

Yay & Yükselen Yay: Sizin tam karşıt alanınıza olacak bu geçiş ikili ilişkilerden yana şanslar getirecek bu eşten yana şans veya bir ortaklık ile elde edilecek şanslar olabilir Yine bu dönemde bir evlilik veya mutsuz ilişkiden ayrılarak özgürleşme de söz konusu olabilir. Danışmanlık işi yapanların en yoğun dönemi olabilir!

Oğlak & Yükselen Oğlak: Sizin çalışma, üretme alanınıza olacak bu geçiş ile birlikte iş alanında çeşitli şanlar veya sizin için çalışanlar varsa onlardan gelecek şanslar söz konusu. Sağlık alanında bazı görmezden geldiğiniz konuları ortaya çıkararak şifalanmasını isteyebilir, yine sağlık problemleri olanlar için ise iyi bir şifalanma zamanı olacak! #Jüpiter İkizler Burcunda!

Kova & Yükselen Kova: Sizin aşk, çocuklar, hobiler ve eğlence alanınıza olacak bu geçiş size şanslı ve keyifli bir dönemi getirebilecek. Yine bu dönemde aşk alanında güzel gelişmeler olabilir. Hobi gibi yaptığınız bir işi hayata geçirmeniz de söz konusu olabilir! İş kurma, çocuk yapma veya hayaliniz olan bir işe adım atmak için harika bir süreç olacak!

Balık & Yükselen Balık: Sizin ev, aile alanınıza olacak bu geçiş ile bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Alım – satım konularında şanslar veya aileden gelecek desteklerde bu yılın konuları arasında olacak!

#Jüpiter İkizler Burcunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir