Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

27

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Eylül ayı burç yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

download

Koç & Yükselen Koçları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, tam bir çalışma, üretme ve planlama ayındayız.

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay iş alanında yeni bir başlangıcı getirebilir, bu yeni bir ekibe geçmek veya iş yerinde bir yer değişikliğini anlatabilir. Yeni Ay ile birlikte beklediğiniz önemli bir haberde size gelebilir. Bu ay iş ve aile rutininizde bir hareketlilik ve değişim yaşanabilir.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin bilinçaltınızı, sağlık alanınızı ve bilmediğiniz, farkında olmadığınız konuları etkileyecek ve bu konuları önünüze getirecek. İş alanında beklemediğiniz yerden bir teklif gelebileceği gibi, arkanızdan çevrilen bir iş hakkında bilgi de alabilirsiniz. Bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, bugün iş alanında bir kopuş yaşanabilir, tartışmalardan uzak durmanız önemli olacak bu dönemde. Yine ilişki anlamında da dikkatli olmak gereken bir günde olacağız. Eylül ayında iş alanı son derece hareketli ve değişime açık olacak.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin kariyer ve hayaller alanınızı yönettiği için hep yapmak istediğiniz ama bir türlü ilerleyemediğiniz şeyler varsa bu konularda ilerlemek için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için ikili ilişkiler alanında önemli bir dönemi başlatacak, görüştüğünüz birisi ile ciddi bir ilişki fikri kafanızda oluşabilir. 28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum sizin hayatınızda ikili ilişkiler alanında güzel başlangıçları getirecek. Bu başlangıçlar ortak yapılacak bir iş veya birisinle birebir çalışmayı gerektirecek bir işte olabilir.

Son derece hareketli bir ayda olacağız, hem ektiklerimizi biçeceğiz hem de yeni birşeyler yapmak için koşturma halinde olacağız. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…

Boğa ve Yükselen Boğaları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, yoğun tempolu bir ayda olacağız.

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay aşk konularında yeni bir dönemi açacak Boğalar için, zihin son derece yoğun olacak ve bu konularla ilgili planlamalar, yeni başlangıçlar söz konusu olacak.  Yine bu yeni ay çocuğu olanlar için yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak eğer başlamayı düşündüğünüz yeni bir proje varsa da bu dönem başlamak için güzel etkiler içerecek. Hobi olarak yapılan bir işe adım atma hatta sonrasında bu işin gerçek bir işe dönüşme ihtimali yüksek. Yine yükselen Boğalar için çocuklarla ilgili konular yoğun olurken çocuğu olmayanlar için bir bebek haberi de gelebilir.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili konular üzerinde çok etkili olacak. Biraz duygusal bir dolunay, hayaller ve hayal kırıklıkları da gündeme gelebilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, bugün arkadaşlık alanında bir kopuş yaşanabilir, tartışmalardan uzak durmanız önemli olacak bu dönemde. Yine sosyal çevreniz, üye olduğunuz dernek ve gruplarla ilgili konularda gündemde olabilir.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hem uzaklar, yüksek eğitim hemde hukuksal konular ve uzun seyahatler alanınızı etkiliyor, bu geri hareket bu konularda zorlanma ve ilerleyememe verirken bu ayda düze dönen Satürn bu konularda hem ilerleme şansı hem de daha iyi şeyler elde etme fırsatı verebilir. Kaçırdım sandığınız fırsatlar varsa bunlar daha iyisi geleceğinden olmuştur!

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin iş alanınızda güzel bir dönemi başlatacak, iş yerinde bir müzakere süreci yaşanabilir ve bazı konularda bir ayarlama ve dengenin bulunması gerekebilir. 28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum hem iş ortamınızda bir yeni başlangıcı hem de günlük rutin düzeninizde güzel bir gelişmeyi getirebilir. Güzel gelişmelere açık hareketli bir aydayız, şans yanınızda olsun!

İkizler ve Yükselen İkizleri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, güzel gelişmelere açık ve yoğun bir aydayız…

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay aile konularını gündeminize getircek, eğer bir ev değişikliği düşünüyorsanız bu dönem ve sonrasını tercih edebilirsiniz. Yine gayrimenkul konuları alım – satım konuları içinde iyi bir dönem başlayacak sizin için. Aileniz ile ilgili konular da bu dönemde ilgi isteyebilir ailenizin bazı sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi aileniz ve eviniz ile ilgili de bir düzenleme ve değişim sürecine girebilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin kariyer ve evlilik alanınızı etkileyecek. Biraz kritik ve duygusal etkiler içeren bir dolunay olduğundan karşılanamayan hayaller ve hayalinizde abartığınız konuların öyle olmadığını görmek söz konusu olabilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, hem kariyer alanınızda yapacağınız iş ve görüşmelerde dikkatli olun hem de uzun vadeli ilişkiniz ve evliliğinizde…

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hem ortak para, bankalar, ailenin parası konularınızı etkiliyordu hem de hukuksal konular, uzaklar, yüksek eğitim alanınızı. Eğer bir süredir bu konularda ilerleyemedi iseniz şimdi ilerlemek için gerekli destek ve fırsatlar gelecek.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin aşk alanınızı hareketlendirecek. Bu dönemde güzel bir ilişki gündeme gelebilir veya ilişkinizde bir iyileşme ve ilerleme olabilir.
28 Eylülde bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek bu durum hem aşk, hem hobi olarak yapılan işler hem de çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler elde etmek için destek verecek. Yeni başlangıçlar ön planda olacak ay sonunda, güzel bir ay olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir