Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

4

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Mars – Plüton sert etkileşimi!

Yazar , Kategori Astroloji

ego savas 16 9 1548748255

Son günlerde etkisini hissetmeye başladığımız bugün ve yarın en yüksek düzeyde aktif olacak Mars – Plüton kare açısı genel olarak gergin ama bir o kadarda değişime açık günlere işaret ediyor.

Mars; savaşı, cesareti, girişimi, harekete geçmeyi anlatır, Plüton ise köklü değişim dönüşüm, restleşme, yıkılıp yeniden yapılanmayı anlatan yer altı tanrısıdır. Şimdi bu ikili arasında gergin açı olunca ve bu 2 anlamı bağdaştırınca neler çıkıyor bakalım. Bugünlerde her ne konuda sıkıştıysanız o konunun altyapısında ve içinizde yatan bazı sorunlar vardır bu alanlara bakmak lazım. Bırakmak ile tutunmak, adaletli davranıyorum adı altında kendine iltimas geçmeler, değişim olmasın diye birşeylere tutunmaya çalışmalar hep gündemimizde. Zaten Akrep burcundaki yeni ayın konusu neydi, karanlığınla yüzleş ve bu karanlıkla barış yapki bir sonraki aşamaya geçebilesin. Bizde hayat oyununda levellara (seviyelere) sahibiz ve bu seviyelerden geçerken de hepimize farklı temalar sunuluyor. Mesela sabırla sınanan var, kendi değerini bilmeyip istemediği koşullara sabreden, defalarca aldatılmasına rağmen ben ondan başka adam – kadın bilmem deyip hala tutunmaya çalışan. Tüm bu travmaların ve kaosun içinde aslında yönelmeniz gereken tek bir yer var o da inanın karşı taraf ve ne yapıp yapmadığı değil! Sizsiniz, yani kendinize verdiğiniz değer, kendinizi ne kadar sevdiğiniz, kendinize ne kadar güvendiğiniz aslında özünde yaradanın sizi sevdiğine ve sizi kolladığına olan inancınız! Siz bu etkiyi alıp kendinizi yerin dibine sokup zindanlara da girebilirsiniz veya bu etkiyi alıp kullanıp kendinizi dönüştürüp kendinizden sizin bile inanamayacağınız yeni bir ben yaratabilirsiniz. Bu dönemde neyi neden savunduğunuza dikkat edin, ego savaşlarına girmeyin, karanlığı görüp onun içine atlamayın, kendinizi tehlikeli durum ve insanlardan uzak tutun. Savaştığınızın ne, kim ve neden olduğunu sorgulayın, ki sonunda savaşınızın kendinizle olduğunu da anlayacaksınız. Akrep dönemi zaten bir ölüm ve yeniden doğuşu anlatır, o yüzden sizde küllerinizden yeniden doğmaya bakın, eğer farkındalık için bir yardım arıyorsanız astroloji her zaman en güzel rehberdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir