Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

21

Aralık 2019

0

YORUMLAR

Oğlak burcu zamanı başlıyor!

Yazar , Kategori Astroloji

capricorn 1

Güneş Oğlak burcuna geçiyor!

22 Aralık saat sabah 06.20’de Güneş Yay burcundan çıkıp Oğlak burcuna geçiyor. Oğlak burcu daha sert koşullarla, kışın başlangıcı ile, kış ile, dirayetli olmak ve birşeyleri kurmak ile alakalıdır ki aynı zamanda bu burçta 26 Kasımda bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşecek o yüzden de hem Oğlak – Yengeçlerin hayatında hem de herkesin haritasında Oğlak burcu bulunan alanda bir değişim ve yeni başlangıç potansiyeli gerçekleşecek. Oğlak burcu zamanı hepimizin hayatının temel taşlarında bir oynama ve bir yapılanma süreci getirecek, öncelikle Oğlakların doğum günlerini kutlarım, azimli ve çalışkan Oğlaklar iyi ki varlar!

capricorn
Oğlak burcu! 22 Aralık – 19 Ocak

Toprak Elementi – Gezegeni:  Satürn

Ciddiyetli, sabırlı, sorumluluk sahibi, mantıklı, kuralcı, gelenekçi, güvenilir, mükemmeliyetçi burçtur Oğlaklar… Birşeyleri planlamayı ve yapılandırmayı severler, kafalarına bir şey koydukları zaman sonuna kadar giderler tek kötü tarafı eğer bir şey planladıkları gibi gitmezse takılıp kalabilirler. Öyle olmalıydı ama diyen birilerini görürseniz bilin ki Oğlak burcudur.

Bazen fazla plancı, hesapçı olabilirler, duygusallıktan uzak, fazla dünyevi, soğuk, cimri ve fazla kontrollü olmaları mümkündür. Aşırı kontrollü olmaya çalışmaları yüzünden bazen etrafındaki insanlara sıkıntı yaşatabilirler çünkü her şey onların söylediği gibi ve kontrollerinde olmalıdır. Akışta kalmak, değişen programlar Oğlak burcuna göre değildir bu durumlarda kasılır ve sıkılır. Birçok kişiye ağır gelebilecek sıkıcı ve zor aktiviteler tam da Oğlak burcuna göre olacaktır. Bu yüzden mühendislik ve inşaat işlerinde başarılıdır Oğlaklar… Risk almayı sevmezler, işler istedikleri gibi ve yolunda gitmezse melankolikleşebilir ve keyifsizleşirler.

İlişkilerde son derece ciddidirler ve sorumluluklarını bilirler fakat bazen kendilerini fazlaca sorumluluklarına kaptırıp hayatın neşeli yanını kaçırabilirler. Gelenekçidirler ve ailevi temalara önem verirler. Oğlak burcunu dengelemek için ise hava elementinden burçlar ve duygusallığı öğrenmeleri için su grubu burçlar güzel dengelerler…

**Her doğum günü olan burç için geçerli olan 100 tl indirimle danışmanlık almak hakkı Oğlaklar içinde geçerlidir sevgiyle!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir