Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

4

Ocak 2020

2

YORUMLAR

2020 yılının numerolojik anlamı!

Yazar , Kategori Astroloji, Numeroloji

2020 yazarken aman dikkat dolandirilmayin

2020 yılının numerolojik anlamı!

2020 yılının genel etkilerini ve burçlara etkilerini yayınladım. Numerolojik olarakta bakarsak 2020 yılı aslında tam bir harekete geçme ve temel atma yılını anlatıyor. Bildiğiniz üzere daha öncede yazılar yayınlamıştım ve yaşam yolu numarası hesabında olduğu gibi (orada tam doğum tarihinizi topluyorduk) burada da tek haneye indirerek anlamına bakabiliriz.

2020: 2+0+2+0= 4 oluyor. 4 rakamı temel atmak, özümüz, köklerimiz ile alakalıdır, yılın gezegeninin Mars olması ise bir mücadele, savaş yılını anlatıyor. Yani birşeyleri oturtmak için mücadele vereceğiz gibi gözüküyor. Birşeylerin temelinden ve köklerden sarsılabilir bu yıl. Ne de olsa genel yorumlarda 2020 yılı köklü değişim ve yenilenme demiştik…

4 RAKAMI

Gezegeni: Mars

 Ana Temalar: Kararlılık, istikrar, düzen, azim ve olayların sonucu ile alakalıdır.

Dört Rakamı: Kalıcılık, bir şeyleri sağlamlaştırmak ve olayların temelinde yatan şeyleri anlatır. Dört mevsim vardır, 4 yön vardır, 4 element vardır hatta Ay’ın dört fazı vardır. Kalıcılık ile ve ayakları yere basan işlerle alakalıdır. Dört köşeli temel üzerine inşa edilen bir yapı gibidir. Eğer önünüze sürekli dört rakamı çıkıyor ise köklerinize dönmek, temelinizde yatan kuvvetleri görmek hatta kendinizi dünyaya köklemek önemli olacaktır. Dört süreklilik ve dayanıklılık ile alakalıdır.

İşte bu yılın ana teması bu; köklerine dön, şifalan, köklerinden, hatta çocukluğundan getirdiğin güçleri bul, harekete geç ve kendine yepyeni bir hayat inşa et! Bunun için harika bir yıldayız! Eğer sizde yönünüzü bulamıyorsanız, aklınız karışıksa, bireysel astroloji haritanızdan gitmeniz gereken yönü görmek isterseniz benimle gkina07@gmail.com’dan iletişime geçebilirsiniz.

BU yılın sizin bireyselinizde ne anlama geldiğini anlamak için ise kendi doğum tarihinizi yılı olmadan toplayın mesela 05 Ağustos (08) = 13 = 4 olacaktır. Yılın rakamı ile toplarsanız da toplamı 8 edecektir ve ona göre anlamını bu yazımdan okuyabilirsiniz!

Yaşam yolu numarası nedir derseniz, doğum tarihiniz birbirine eklenerek bulunan ve bu hayatta neyi gerçekleştirmek üzere geldiğinizi anlatan rakamdır, onun da nasıl yapıldığını ve çıkan sayının anlamını okumak için yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

2 Yorumlar

  1. Anjela

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir