Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

4

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Akrep Burcu Ocak Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Akrep burcu

Akrep & Yükselen Akrep

AKREP BURCU: Sözleşmeler, ev ve yer değişimi gündemde!

Sevgili Akrepler, Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte ve sizin iletişim ve sözleşmeler konuları ön planda başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde yeni bir işe başlamak, bir konu ile ilgili sözleşme imzalamak ve anlaşma yapmak ön planda olacak. Bir eğitime de başlamak isteyebilirsiniz bu ay.

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir burcunuzda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatlarımızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin para alanınızı hareketlendirecek. Bu ay parasal konularla ilgili yoğun bir mücadele olacak ve yeni girişimler yapabileceksiniz.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki sizin ikili ilişkiler ve sözleşmeler alanınızı etkilediğinden, birisinden destek alarak bir işe başlayabilirsiniz veya sizin için önemli olan bir anlaşmayla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.  

5- 15 Ocak arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin yine sözleşme ve anlaşmalar alanınızda olacak ve önemli bir değişim dönemini gösterecek. Yine bu dönemde kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili iletişimde ön planda olacak.

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek, Yengeç burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma Akreplerin yurtdışı, yabancılar ve yüksek eğitim alanında olduğundan bu konularla ilgili önemli bir konu, durum gündeme gelebilir. Bu etki yine bir hukuksal konuda bir sonlanmayı ve gelişmeyi de anlatabilir. 

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizin aşk, çocuklar alanınızı etkiliyor, o yüzden yeni ve güzel bir aşk getirme ihtimali son derece yüksek. Çocuklarınızla da bu dönemde daha yoğun ilgilenebilirsiniz ve onların sevgisi size iyi gelebilir. Aşk konularında problem yaşayan Akrepler için ise güzel bir iyileşme süreci başlayabilir.

15 Ocak akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek, daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. Bu etki sizin aile alanınızı etkileyecek. Bu konular bu ay gündeminizde olacak.

20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu etkiler de biraz önce bahsettiğim gibi sizin için aile, ev – gayrimenkul konularını anlatan alanınızı etkileyecek ve size yeni bir başlangıç getirebilecek. Aile ilişkilerinde bir değişim ve gelişme yaşanabilir, yine bir ev konusu da gündeminizde olabilir.

27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! Bu etki sizin aşk alanınızda olacağından size aşk dolu günler getirecek ve kalbinizi yumuşatacak! Bir ilişkiniz yoksa dikkat etmeniz gereken karşınıza çıkan her kişiye aldanmamak olacak. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Akrepler! Bu ayı anlattığım videomu aşağıda bulabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir