Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

10

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Burçlara göre dolunay olumlaması!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

Yoga Jelka Amstelveen Volle maan meditatie 1

Koç & Yükselen Koç: Ailemden, köklerimden gelen ve bana yansıyan alanların şifalanmasına niyet ediyorum. Hem annemi hem de babamı olan olmayan herşey için affediyorum onları seviyorum. Bende kendi ailem içinde şifalanmaya niyet ediyorum.

Boğa & Yükselen Boğa: Düşünce şeklimden dolayı kendimi durdurduğum ve yetersiz hissettiğim alanların şiflanmasına niyet ediyorum. Hayatımda memnun olmadığım şeyleri bırakmaya ve kendime daha mutlu yeni bir hayat kurmaya niyet ediyorum. Güvendeyim!

İkizler & Yükselen İkizler: Para konularında zorlandığım, işin içinden çıkamadığım alanların sevgi ile şifalanmasına niyet ediyorum. Parayı seviyorum ve bana bollukla, bereketle gelmesine niyet ediyorum. Para ile ilgili karmik bağlarım varsa bunlar içinde evrenden bu alana şifa istiyorum.

Yengeç & Yükselen Yengeç: İçime attığım duygularımın, güçlü görünmek için sakladığım alanların şifalanmasına niyet ediyorum. Ben güvendeyim, seviyorum ve seviliyorum. Aile olmanın güzelliğini biliyor ve bu durumu kutsuyorum, akıştayım ve korkmuyorum.

Aslan & Yükselen Aslan: Bilinçaltımda olan ve arka plana ittiğim duygusal yanlarımı görüyorum, yüzleşiyorum ve şifaya açıyorum. Güvensizliklerimi göstermemek için güçlü durduğum, ailemden gelen ve onlara kendimi ispatlamak için arka plana ittiğim herşeyin şifalanmasına niyet ediyorum.

Başak & Yükselen Başak: Fazla mantıklı yaklaşarak, maddi güvencede olmak için ertelediğim ve kendimi fazla düşünerek engellediğim her alanı şifalandırıyorum. Duygusallık ve akışta olmak güvenlidir.

Terazi & Yükselen Terazi: Fazla uyumlu olmaya olan eğilimimi ve yeteneklerimi sergilemek konusunda olan korkularımı şifaya bırakıyorum. Ben dengedeyim, huzurdayım ve seviliyorum. Olduğum halimle iyiyim ve sevilebilirim, ben demekte sorun yoktur. Sevgideyim, şifalanıyorum.

Akrep & Yükselen Akrep: İnançlarla ilgili olan problemlerimi şifalandırmaya niyet ediyorum. Ben güvendeyim ve inat etmeyi, fazla hırslı olmayı ve rekabetçiliği bırakmaya niyet ediyorum. Neye inandığıma ve neyin peşinden hangi sebeple gittiğime dikkat etmeye niyet ediyorum. Kendimi evrenin şifasına ve yüksek ilahi bilgiye açıyorum.

Yay & Yükselen Yay: Para ile ilgili korkularımı, tıkanıklıklarımı, değiştirmeye, dönüştürmeye ve şifalandırmaya niyet ediyorum. Para bana kolaylıkla her kanaldan ve herkesten gelir, bolluk – berekete açığım.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Duygularım ile kurallarım arasında bir denge kurmaya, fazla inat ettiğim, fazla sınırlı olduğum düşüncelerimi şifalandırmaya niyet ediyorum. İlişkilerimde ve hayatımda denge olması için neler mümkün? Maddi güvencede olma ihtiyacımı ve korkumu evrenin şifasına bırakıyorum, güvendeyim, akıştayım.

Kova & Yükselen Kova: Hayatımın her alanına şifa akmasına niyet ediyorum. Hastalıklarımın, bedenimin ve zihnimin şifalanmasına niyet ediyorum. Çalışma ortamımda ve hayatımda da şifaya ve güzel gelişmelere niyet ediyorum.

Balık & Yükselen Balık: Çocuklarımla ilgili konularında ve aşk konularında şifaya niyet ediyorum. hayatın eğlencesine ve güzelliklerine kendimi açıyorum. İçimdeki çocukla temas kurmaya ve hayatı bir çocuk neşesi ile yaşamaya niyet ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir