Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

16

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Karma Nedir? Astroloji haritalarında karma

Yazar , Kategori Astroloji

karma icon

Karma nedir? Ne demektir?

Daha önce karma nedir’i anlatan bir yazı yazmıştım onun linkini aşağıda vereceğim ama bugün astroloji haritalarındaki karmik etkilerden ve bize ne anlatıyor olduğundan bahsetmek istiyorum. Kısaca açıklarsam karma, yaptıklarımız bize geri döner mantığıdır. Haritalarda karma’yı anladığımız bazı durumlar var, bunlar daha çok retro – geri harekette olan gezegenlerden anlaşılırken yine Güney ay düğümünün konumu, Satürn’ün etkileri veya bunların bir gezegen ile kavuşması da aynı şekilde karmik bir bağı anlatıyor olabilir. Bu bağ anne – baba ile, kardeş ile veya eşiniz ile olabilir. (Aslında herkesle olabilir ama bu en ana karmik etkilerin olduğu konular) #karma nedir

İşleyiş şekli ise kimse net olarak bilmesede 2 türlü olabilir; öncelikle aileden ve köklerden gelen haksızlıklar bir kişinin haritasında bir alana oturabiliyor, bu durum mesela dedelerden gelen bir karmanın (haksızlık, mesela birinin miras hakkını yemek veya para ile ilgili diğer haksızlıklar) aile köklerinden ödeşme olarak gelerek bir kişinin haritasında yansımasını görebiliriz.

Aslında bu, o ruh buraya o karmayı o aile adına temizlemeye gelmiştir deriz, bu örneğin para alanına yansıyorsa bu kişi para ile ilgili sorunlar çekiyor olabilir veya sürekli para kaybediyor da olabilir. Eğer önceki yaşamlar varsa ki ben olduğuna inananlardanım bu yine önceki yaşamda yanlış kullandığınız bir enerjiyi buraya ödeştirmeye gelmeniz ile de alakalı olabilir, yani burada o borçlu olduğunuz ruhla mesela evleniyorsunuz, veya o kişi kardeşiniz oluyor ve bu kadar sorunun veya mücadelenin neden olduğunu bir türlü anlamıyorsunuz.

Karmik etkilerde en önemlisi bunu anlamaktır, anladığınız zaman neden bu hayatta sürekli aynı hikayelerde döndüğünüzü, neden sürekli ilişki, para veya aile problemleri yaşadığınızı anlayabilirsiniz. Bunu anlamak çözemenin yarısıdır ve birçok kişi bu alanda çeşitli şifa çalışmaları da alıyor ama yine de bunun geçip geçmediğini bilemeyiz, çünkü bir başka yaşamda birine yaptığınızı belki de burada aynısını deneyimlemeden geçmeyecektir de!

O yüzden yaşadıklarınızdan ders almak, başkalarına kötülük yapmamak, bir kayıp yaşadığınızda bütün planda başka bir nedeni olduğunu anlamak önemlidir. Bu etkileri anlamak, birşeyleri bir yere suçlayacak neden bulmanız için değil, o etkiyi bu hayatta ödeştirmeniz, şfialandırmanız ve hayat deneyiminden kaldırmanız içindir.

Bunun dışında yaşanan para kayıplarının tamamen kişinin haritasındaki etkilerden de olma ihtimali vardır. Herkesin haritasında yaralandığı ve şifalandırdığında bir deneyimi anlayacağı bir alan vardır, benim gördüğüm haritaların %90’nında da mutlaka #karma ile ilgili konularda vardı ama tabiiki bu hayatta da karma yaratmamak önemli.

Bazen yargıladığınız şeyleri hemen yaşarsınız bu karmanın kısa vadede çözümü ve ödeşmesidir ama bazen de o kadar büyük karma olur ki onu temizlemek için 2-3 yaşam daha gerekir. Astroloji haritaları buraya geliş nedeniniz ve yolunuz ile ilgili o kadar güzel bilgiler verirki tam olarak burada ne yaptığınızı anlarsınız, tabiiki anlamak isteyene… Daha önceden yazdığım bir karma yazısı daha vardı onu da paylaşıyorum. Sizde haritanızdan yolunuzu, hikayenizi, neyi neden yaşadığınızı anlamak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz. Sevgiyle kalın #karma nedir

Astroloji haritaları ne anlatır, neleri görebilirizi anlattığım videomu izlemek astrolojinin mantalitesini anlamak için size yardımcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir