Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

29

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Şubat Ayı Burç Yorumları! Boğa & Yükselen Boğa

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

5dd242e555428013ace89603

ŞUBAT AYI BOĞA & YÜKSELEN BOĞA YORUMU:

Şubat ayına burcunuzda güzel bir kavuşumla başlıyoruz o yüzden ayın ilk günlerinde sürpriz gelişmeler ve beklenmedik güzel etkiler olması söz konusu. Ayın başlangıcında daha çok kendinize ve hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeylere odaklı olacaksınız.

3 Şubatta zihnimizi ve iletişimimizi anlatan Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte zihnimiz biraz dağınık olmaya aday olacak, aklınız karışık ve yapmak istediğiniz işlerde hangi yolda ilerlemeniz gerektiğinden emin olmamanız mümkün. Yine hayal ettiğiniz hayata odaklanmak ve herşeye mantıkla bakan Boğaların mantık yerine kendilerini biraz daha duygulara ve hayallere vermesi bu dönemde hem mümkün hem de daha iyi olacak.

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs, çokta bulunmayı sevmediği Koç burcuna geçecek, ilişkilerde zarar yazdırmaya aday olan bu durum, Venüs sizin burç yöneticiniz de olduğundan bir yandan sizi rahatsız ederken bir yandan da bulunduğu konum itibari ile bilmediğiniz ve size söylenmeyen durumlar olduğunu gösterecek. İlişkiler ve para alanında sizden saklanan konular ve durumlar olması mümkün, ne olduğunu bilmediğiniz ve size söylenmeyen durumlar olması söz konusu dikkat!

9 Şubatta Aslan burcunda yaşayacağımız dolunay sizin özellikle ev, alım – satım ve aileniz ile ilgili konularınızı etkileyecek. Aile içinde bazı ortaya çıkan durumlar, belki size söylenmeyen bazı şeylerin ortaya çıkması ile yaşanacak şeyler söz konusu olabilir. Venüs’ün kiron ile kavuşumu da aktif olduğundan aşk konularında kalbinizin kırık olduğu konu ve durumlar gündeme gelebilir bu dönemde.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki olacak Venüs – kiron kavuşumu da manidar! (sanki birisi yaralarımıza basacak gibi, ya da kendimizi eksik hissedebileceğiz) Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak sizin yurtdışı, eğitimler, seyahatler alanınızı hareketlendirecek olan Mars yine de dikkatli ilerlemeniz gerektiğini söylüyor. Özellikle yükseleni Boğa olanlar ve yurtdışı ile iş yapanlar bu dönemde ilerlerken her şeyi iyi anladıklarından ve anlattıklarından emin olsunlar. Bunu söylememin bir sebebi de 17 Şubatta geri harekete geçecek olan Merkür’ün Balık burcunda yani sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda geri hareket edecek olması. Bu geri hareket bizi yanlış anlaşmalara açacak ve imzaladığınız herşeye bu dönemde ekstra dikkat etmeniz gerekecek. Yine bu dönemde eski arkadaşlar, okul arkadaşları buluşmaları ve hatta eski sevgililer bile gündeme gelebilir.

19 Şubatta Güneş Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızı iyice hareketlendirecek, gerçekten hep hayal ettiğiniz ve yapmak istediğiniz şeyler neler?

23 Şubatta Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, geri giden Merkür’ün de gökyüzünde etkin olacağı bu dönem hayallerinize tekrar bir göz atmanız gerektiğini ve bir şeyleri ertelemekten kaçınmanız gerektiğini hatırlatıyor, unutmayın hayat bir gündür oda bu gündür!

Ayı kapatırken 28 -29 Şubatta ay burcunuzda ilerleyeceğinden sizin için ayın en güzel 2 günü olacak bu gün kendinize ve görünümünüze odaklanmak için iyi etkiler var! Bu yorumlar yükselen baz alınarak yazılmış genel yorumlardır en doğru yorumlar sizin bireysel haritanızdan çıkar, danışmanlık için bana gkina07@gmail.com’dan ulaşabilirsiniz. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim, sevgilerimle… Melek Güliz KINA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir