Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

29

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Şubat Ayı Burç Yorumları – Koç & Yükselen Koç burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

images 5

ŞUBAT AYI KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURCU YORUMU!

Şubat ayına sürprizli etkiler devrede başlıyorsunuz sevgili Koçlar, bu sürprizli etkiler özellikle sizin para alanınızı etkilediğinden sürpriz bir para gelişi veya çıkışı bu günlerde söz konusu olabilir. Ay genelinde ilk gezegen burç değişimi Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile olacak, bu etki sizin kapalı bir alanınızda cereyan edeceğinden biraz zihniniz dağınık olabilir, bu dönemde fikirlerinizi dışarı ile paylaşmak yerine kendi içinizde düşünmek daha iyi olabilir. Yine bu ay daha çok kapalı kapılar ardında konuşmalar yapabilirsiniz veya sizinle ilgili konuşmalar geçebilir dikkat! 17 Şubatta Merkür’ün bu alanda geri gideceğini düşünürsek Şubat ayında ilerlemek biraz sizin için zor olabilir, her türlü anlaşma ve iletişimde dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

7 Şubatta Venüs Koç burcuna yani burcunuza geçiş yapıyor, bu etki sizin için aslında iyilik ve güzellik olarak yansıyacak fakat Venüs’ün Koç burcunda rahat etmediğini de unutmamak lazım. İkili ilişkilerle ilgili konular bu ay yoğun olarak gündemde olacak ama geri giden Merkür’e dikkat etmek gerek, belki eski sevgilinizden haberler alabilirsiniz bu ay!

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile aşk konuları gündeme gelecek ama bu dolunay biraz kritik etkilerde içeriyor. Burcunuzda yaşanacak Venüs – kiron kavuşumu aşk hayatında yapmakta olduğunuz hataların tekrar gündeme gelebileceğini ve size birşeyler öğretmeye çalıştığını gösteriyor. İkili ilişkilerde yaşadığımız sorunlar genelde kendi içimizde tam olmadığımız konulardır o yüzden de bu konularla ilgili her ne yaşarsanız dönüp kendinize bakmanız önemli olacak. Bu dolunayla birlikte bir aşk başlangıcı veya ilişkisi olanlar için kritik bir dönemeç söz konusu olabilir. Yine evli Koçlar için bir bebek haberi de getirebilir bu dolunay. İş anlamında bir projenin tamamlanması ve sonunda sunuma hazır olması da bu dönemle birlikte gündemde gelebilecek konular arasında.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat gününde enteresan etkiler var, bugün Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki olacak Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta burç yöneticiniz Mars’ın Oğlak burcuna geçişi sizin kariyer alanınızı oldukça hareketlendirecek ama bu ay alacağınız kararlara ekstra dikkat çünkü geri gidecek Merkür bilginiz dışında bazı konular olduğunu gösteriyor! Bu yüzden de ilerlerken, aldığınız kararlarda ve imzaladığınız her şeyde ekstra dikkatli olun, aldanmaya açıksınız sevgili Koçlar!

19 Şubatta Güneşte Balık burcuna geçiş yapıyor ve özellikle yükselen Koçların dikkat etmesi gereken bir dönem başlıyor. Bu dönem sizin için tam bir içe çekilme ve hazırlık dönemi olacak, o yüzden de bu ay bir şeyleri zorlamayın. Güneşin hareketi bilinçaltınızı hareketlendirecek ve eski konular, çocukluktan gelen korkular ve artık şifalandırmanız gereken alanlar gün yüzüne çıkacak. Size hizmet etmeyen davranışları ve yaklaşımları bırakmanın zamanı gelmedi mi? Ah kendinizi akışa bırakmayı ve daha rahat olmayı bir başarsanız… 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay meydana gelecek, eskiden bu yana gelen ve size ilerletmeyen düşünce kalıplarına bakmak, hem zihinsel hem de bedensel olarak şifalanmak için çok iyi bir dönem olacak. Geri giden Merkür ne hayal ediyordun, şimdi neredesin diye sorar gibi, o yüzden de hayatınıza şöyle bir bakmak ve değerlendirme yapmak için iyi bir dönem olacak.

26 -27 Şubat bu ayın sizin için en iyi günleri, burcunuz yoğun olarak bu 2 günde gündemde olacağından hem kendinizle ilgili birşeyler yapmak içi  iyi günler hem de bugünlerde kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkün. Ay sonunda yine kafanızda parasal konular olacak ama unutmayın bu ay ilerlerken 2 kere düşünün sonra adım atın. Güzel bir ay olmasını dilerim… (net olarak size olan etkileri ancak sizin bireysel haritanız belirler, bu yorumlar geneldir, eğer sizde bireysel haritanızın okunarak size özel yorum yapılmasını isterseniz danışmanlık için bana gkina07@gmail.com’dan ulaşabilirsiniz) sevgiyle kalın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir