Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

29

Mart 2020

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

road asphalt grass curvy road

Herkese merhaba! Bakalım bu hafta nasıl astrolojik etkiler var? 30 Mart – 5 Nisan haftası astrolojik göstergeleri…

Mart ayının sonuna geldik ve bu hafta Nisan ayına başlayacağız. Aslında pek böyle yazmak istemem ama yılın en sert etkiler içeren haftalarından birindeyiz. 30 Mart akşamından başlayan ve 31 Mart, 1 Nisanda da devam eden sert etki biraz haberlerin ağırlaşabileceğini ve bazı tedbirlerin daha sıkılaşabileceğini gösteriyor.

Pazartesi günü kafaların karışık olabileceği, haberlerin biraz yanıltıcı olabileceği ve yalan haberlerin yoğun olarak gündemde olabileceği bir gün dikkatli olun, lütfen her duyduğunuza, her izlediğinize inanmayın çünkü ortalığı karıştırmak ve insanları daha çok korkutmak için uğraşan bir çok kişi var anlamadığım bir sebeple. Hep söylediğim gibi kendinizi pozitif tutun ve kötü haberleri lütfen paylaşmayın.

Salı günü en duygusal ve tepkiler vermeye açık gündeyiz. Mars – Satürn ikilisinin kavuşumu biraz sert etkileri de beraberinde getiriyor. Çarşamba günü de zira aynı şekilde, ailemiz ve sevdiklerimiz ile ilgili endişeli olabiliriz biraz. Çarşamba günü Nisan ayına giriyoruz ay genelinde neler var derseniz aşağıda Nisan ayı videomu paylaşacağım detaylı anlattım.

Bu hafta üst üste önemli gezegen etkileşimleri var en sertlerinden birisi bahsettiğim Mars – Satürn kavuşumu iken, aynı zamanda Merkür – Neptün kavuşumu da kritik bu hem zihinleri bulandırıp, yalan habelere ve kandırılmalara bizi açarken, hem de solunum yolu hastalıklarını da anlatır. Bir diğer yandan da Plütün ile Jüpiter 2-5 Nisan arasında çok aktif olacak, yine sert etkilerden birisi olacağından inanç sistemimizde bize büyük dönüşüm yaşatmak üzere bizleri tetikliyor olacak.

Perşembe günü bazı şeyleri kabullenmekte zorlanabiliriz, yine sevdiklerimiz ile ilgili konular ve bazı duygusal konular gündemde olacak. Ne olduğu değil nasıl tepkiler verdiğimiz önemlidir, bu dönemde geçecek biliyorsunuz ne dersler çıkardığınız ise en önemlisi olacak. Cuma ve Cumartesi günlerinde ise enerjimiz daha yüksek olacak, sert etkiler devam ediyor olsa da bu günlerde kendimizi eğlenceye vermek ve kendimizi eğlendirecek aktivitler bulmak önemli olacak. Pazar günü ise Başak burcu etkisi ile biraz daha endişeli olmak, temizliği iyice takıntı haline getirmek mümkün. Detaylar, bütçe konuları hesaplar ve kitaplar gündemde olacak. Yılın önemli haftalarından birindeyiz unutmayın dünkü facebook ve instagram canlı yayınlarında da anlattım, önemli olan sizin nasıl hissettiğinizdir, o yüzden de kendinizi pozitif tutun ve bugünlerin de geçeceğini bilin. Bizim atalarımız büyük savaşlar, açlıklar, yokluk, kıtlık atlattı, şimdi daha iyi anlıyoruz neden ekmek atmayın, tabağınızdaki yemeği bırakmayın, suyu açık bırakmayın, elektiriği kapatın dediklerini, çünkü onlar yokluk gördü. Bizde nesil olarak bütün haklarımızın elimizden birkaç hafta içinde nasıl alındığını gördük. Şimdi temele dönüyoruz, genelde içe çekilme ve çöküş dönemlerinin sonrası çıkıştır ve bunu yine biz yapacağız ama bu sefer daha duyarlı ve saygılı olarak tüm evrensel haklara. Umarım hepiniz iyisinizdir ve bu haftanın enerjileri daha olumlu geçer… Nisan ayı genel videosunu paylaşıyorum, burçlarda yayınlandı kanalımda bulabilirsiniz… Haftalık burç yorumlarını okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir