Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

4

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Bu geceye özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

Yoga Jelka Amstelveen Volle maan meditatie 1

Bu gecenin özel etkilerini okuyorsam ve biliyorsam dileklerimin evren tarafından duyulması gerekiyordur. Bu gece kalbim ve zihnimi bir araya getirerek hem kendim, hem ailem hem de dünya için güzel dileklerde bulunmaya niyet ettim.

Öncelikle ülkemde sevgi isteyenlerin kalbine sevgi, aşk isteyenlere aşk, evlilik isteyenlere evlilik, şifa bekleyenlere şifa, para sıkıntısı çekip zorlananlara bolluklu – bereketli paralar kolaylıkla gelsin. Dünya iyi bir yer olsun ki bizde bu güzelliklerde yaşayalım. Hayvanların, doğanın ve çevrenin değerinin bilindiği bir ülke ve dünya diliyorum. Kendim içinde hakkımda hayırlı olan gelişmeler ve niyetler mucizevi şekillerde olsun. Gönlümden geçen iş, eş, kazanç, bebek …… ile ilgili kapılar kolaylıkla, sevgiyle ve güzel enerjilerle açılsın. Herşeyin bir vakti vardır ben dileğimi diledim en doğru vakitte geleceğine inanıyorum. Elinizi kalbinize koyun, sonra düşüncelerinizi sakinleştirin ve kalbimle, zihnimi uyumluyorum ve çoook içten dileklerimi diliyorum en doğru zamanlarda ve şekillerde bana gelecek ve öyle de oldu deyin. Şifa olsun, uğur olsun, şans olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir