Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

31

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Başak Burcu Haziran Ayı burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

f241b30b9716b035a2498c12bba6dfe8

Başak Burcunu Haziran Ayında Neler Bekliyor?

Sevgili Başaklar & Yükselen Başaklar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. BU etki iyi bir etki olurken aynı zamanda gergin etkileri de barındırıyor, kariyeriniz ve biri ile olan ikili ilişkilerinizde gerilmeler ve tartışmalar olabilir dikkat edin.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Başakların ev, aile, gayrimenkuller, köklerinizden gelen kuvvet, zorlu durumlar alanında oluyor.  Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Doğru bildiğimiz yanlışlar ve düşünce sistemimizde kalıplaşmış bizi ilerletmeyen konularda devrede olacak. Sizin içinde bir alım – satım konusu, ev- yer değişimi, ailenizle ilgili bir konu bu tutulmada gündeme gelebilir. Bazı sonlanmalar bu tutulma öncesinde veya sonrasında oluşabilir. Dediğim gibi bu tutulma serisi 2 yıl kadar devam edecek o yüzden de konulara hemen karar vermeseniz de bu dönemde eskiye dönüş ve eski konular daha çok ön planda olacak.  

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki ikili ilişkiler alanında olacak, her türlü ikili ilişkide aldanma ve aldatılma teması yoğun olarak gündemde olacak. Birisi size yalan bir bilgi verebilir, yine yanlış bir yöne veya işe sevk edebilir veya etmeye çalışabilir uyanık olun!

18 Haziranda Merkür yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, eski işler, eski aşklar, eski konular hep açılacak ve ilerlemeden önce ne istediğinizi sorgulayacaksınız. BU dönemde hayallerinize bir dönüp bakma zamanı olacak, eskilerde ne istiyordunuz veya çocukluğunuzda hangi konularda ön plana çıkardınız? İşte çözmeniz ve anlamanız gereken konular tam da burada yatıyor.  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin yine hayaller, umutlar, sosyal çevre alanınızda olacak. Bir çevre – yer değişimi yaşamanız mümkün. Yine hayatınızda yapmak istediğiniz değişimlerle ilgili düşünmek ve hemen harekete geçmeseniz de plan yapmak için iyi etkiler var! #başak burcu

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hem parasal konularda hem de aşk konularında daha iyi bir dönem başlıyor.   

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş haritanızın ortak para konularını anlatan alanında olacak, parasal konularla ilgili harekete geçmek için güzel bir dönem. Önümüzdeki yaklaşık 5 aylık dönemde parasal konular çok ön planda ve koşturma alanınız olacak. Bu daha çok ortak yapılan işler, bankalar, borçlar – alacaklar ve miraslarla ilgili konularda olacak. Bu dönemde girişim yaparken burç yöneticiniz Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve biraz ağırdan alın, Temmuz ortası planlarınızı hayata geçirmek daha iyi olabilir. Güzel bir ay olsun sevgili Başak burçları!

başak burcu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir