Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

2

Haziran 2020

1

YORUMLAR

Balık Burcu Haziran Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

wonderblog new moon 2 26 17 e1521116126309

Balık burcunu Haziran ayında neler bekliyor?

Sevgili Balık & Yükselen Balık, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Sizin aile, ev, alım – satım konularını anlatan alanınızda oluyor bu konularda bol bol niyetler yapabilirsiniz ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat!  

5 Haziran ayın önemli tarihlerinden, Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki Balık burcu için kariyer, evlilik gibi konularda önemli bir dönemi başlatıyor, ilk etkisini yaşayacağınız bu tutulmanın devamı yıl sonunda gelecek.

11-13 Haziran’da burcunuzda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Bu etki Balık burcunda yani sizin burcunuzda olacak aslında bu sizin için daha pozitif yansıyabilir ve hayalleriniz yolunda adım atmak ve niyet etmek için kullanabilirsiniz. Yine de önemli evraklar imzalarken veya hayatınızda önemli konularda kararlar alırken dikkatli ilerlemek gereken günler olacak.  

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızın aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanında olan bu durum biraz bu konulardaki eski meselelerle uğraşmak ve ilerlemekte zorlanma verebilir. #balık burcu Haziran ayı yorumu

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler konularında yeni başlangıçları anlatabilecek ama geri giden gezegenler eğer eski bir işse ilerle yeni bir işe başlama der gibi, dikkatli olmakta fayda var.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin ev, aile, kontratlar ve sözleşmeler alanınızda duraklayan işler şimdi daha rahat ilerleyebilir.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin parasal konularınızı anlatan alanınızda olacağından bu konularla ilgili girişimler ve uğraşılar söz konusu. Daha fazla para kazanmak, alacaklarınızı almak veya yeni bir iş kurmak için yoğun bir efor sarf edebilirsiniz. Önemli bir aydasınız, umarım güzel gelişmeler olur! #balık burcu

Balık burcu Haziran ayı yorumuna ulaşmak için bu linke tıklayınız..https://youtu.be/FONBycDvGaM

 

1 Yorum

  1. Zeynep

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir