Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

13

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

3 Boyutlu Derin Yesil Orman Manzarasi resim 10601

Astrolojik olarak bugün neler var?

Pazar gününe merhaba! Güne Ay #Koç burcunda başlıyoruz, son günlerin ağır ve canımızı sıkan etkileri yavaş yavaş dağılıyor. Bugün daha enerjik ve hareket halinde olacağız fakat dikkat etmek gereken ise konunun yine kendimiz ile alakalı olması. Eğer sıkıntıda iseniz, daralıyorsanız önce kendinize bir sorun bakalım sebep ne? Hayatınızdan mı memnun değilsiniz? Kendinizden mi memnun değilsiniz nedir sizi sıkan.

Yıllar içinde şunu anladım kendisiyle iyi dost olmalı insan, çok fazla kendine yüklenmemeli ve ama yeri geldiğinde de bak şu konuda yanlış yaptın, bu konuda daha iyi olabilirsin demeli. Üzmeden, kırmadan, yormadan, kendine dürüst olmak ve kendinle konuşmak zordur, tam da bu yüzden insanlar çok yalnız kalmak, kapalı kalmak istemezler, sebebi kendilerini ve hayatlarını sorgulamak istemezler. #astroloji

Halbuki en önemlisi kendimize nazik olmamız, eleştirmek yerine o zamanki bilginle bunu yaptın şimdi daha iyisini yaparsın demek, ne egoyla, ne kibirle sadece kendinizle konuşarak, kendini affederek, kendini yargılamayarak sevgiyle. Ne önemlidir kendini sevebilmek ve önce kendimizi olduğumuz gibi kabul edebilmek.

Bu hayata bu aileyle gelmişiz, seçim bu, elimizdeki bu, karşımıza çıkanlar çıkması gerekenler bu da bir dersti geldi geçti, gün bugündür, an bu andır, mutlulukta, huzurda, sevgide içimizde çok fazla dışarıda aramaya gerek yok bunu içimizde yeşerttikçe etrafımız zaten öyle insanlarla dolar. Uzun uzun yazdım ama gün biraz bizi kendimizi eksik hissettiğimiz alanlardan ve eskilerden vurmaya açık o yüzden yazdım. Onun dışında acelecelikten kaçınmak önemli olacak ve uzun yürüyüşler bize iyi gelebilecek.

Güzel bir pazar günü olması dileği ile… #astroloji

Temmuz ayında neler var? https://youtu.be/3osxEr83EYs

Temmuz ayı burç yorumlarını okumadı iseniz link burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir