Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

14

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

ae20f6a653

Astrolojik olarak neler var bugün?

Yeni haftaya merhaba! Güne #Ay #Koç burcunda başlıyoruz, hareketli ve girişken olacağımız bir gündeyiz. Dışarılarda olmak, mücadele etmek, işlerimiz için koşturmak mümkün.

Bugün dikkat etmek gereken ise iletişim hataları, yanlış anlamalar ve bunun üzerine yaşanabilecek gerginlikler olacak. Geri gitmeye hazırlanan #Merkür hızını iyice azaltmış durumda bugün Ay ile de aralarında gergin bir etkileşim olacak o yüzden haddini aşan bir söz birşeyleri gergin duruma götürebilir.

O yüzden de sakin kalmak, sözlere dikkat etmek ve kendimizi iyi ifade etmek önemli olacak. Merkür gerilemesi #Yengeç burcunda olacağından biraz nostaljik bir haftaya başlıyoruz, eskiler ve geçmişten gelen konular bugünlerde gündemimizde olabilir.

Haftanın genel etkileri neler derseniz bu linkteki yazımdan hafta geneline ulaşabilirsiniz. Merkür gerilemesinin etkileri neler derseniz yazım burada

Temmuz ayında neler var derseniz videomu buradan izleyebilirsiniz… https://youtu.be/3osxEr83EYs #astroloji

Temmuz ayı burç yorumlaırnı okumadı iseniz yazım buradan ulaşabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir