Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

15

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Orman Manzaralı Duvar Kağıdı

Astrolojik oalrak bugün neler var?

Salı gününe merhaba! Güne #Ay #Koç burcunda başlıyoruz, hızlı bir başlangıç, aktif ve dinamik moddayız. Günün ilk yarısında biraz daha acelede ve birşeyler yapma telaşında olabiliriz. Acele etmeye çalışırken sakarlığa dikkat edin.

Öğlen saatlerinde Ayın #Boğa burcuna geçmesi ile birlikte daha yavaşıyoruz, ağır hareket edip yaptıklarımızdan emin olmak istiyoruz. İşleri sağlama almak, maddi konular ve yatırımlar gündemde olacak. Yine yeme – içme konuları da bugünün gündeminde olacak. Yemek yapma, yeme ve keyif modunda olabilirsiniz.

Boğa burcu hayatın keyifleri ile ve onlara vakit ayırmak ile alakalıdır, Boğaların çalışma sebebi zaten kendilerine güzel ortamlar sağlamak ve keyif yapabilmek içindir. #astroloji

Merkür’ün hızının azaldığı ve artık durmaya yaklaştığı bu günde iletişime dikkat etmek, imzaladığınız şeyleri de iyi okumak önemli olacak. Eski anılar, eskiler ve kapanış yapılması gereken konular ön planda sebebi de kuvvetli bir Güneş tutulmasına doğru ilerliyor olmamız. Güneş tutulmasının etkilerini okumayanlar yazıma buradan ulaşabilir!

Güzel bir gün olsun… #astroloji

Temmuz ayında neler var derseniz videomu buradan izleyebilirsiniz… https://youtu.be/3osxEr83EYs

Temmuz ayı burç yorumlaırnı okumadı iseniz yazım buradan ulaşabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir