Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

19

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Why Travelling is Important

Astrolojik olarak bugün neler var?

Cumartesi gününe merhaba! Güne #Ay #İkizler burcunda başlıyoruz, iletişimin ön planda olacağı bir gündeyiz. Gün genelinde hem yazılı hem de sözlü iletişim ön planda olacak ama geri giden Merkür’ü düşünürsek anlaşamamakta mümkün.

Bugün günün moduna uygun olarak aynı zamanda sınav günü, sınava giren gençlere başarılar dilerim. Gün genelinde birazda gergin etkiler mevcut, o yüzden aniden parlamalar, iletişimde gerilmeler ve kopmalar yaşanabilir dikkat! Güneş bugün burç değiştirmek üzere hazırlanıyor gece yarısından hemen sonra #Yengeç burcuna geçiş yapacak ve pazar günü de bu alanda bir tutulma yaşayacağız.

O yüzden bugünlerde geçmişimiz, çocukluğumuzdan bu yana gelen durumlar, ailemizle ilgili konularda ön planda olacak. Aile hem güzeldir bizim ait olma duygumuzu besler hem de bazen en zor sınav alanımızdır. Hayatta herkesin isteği, bir yuvada sevildiğini, sarılıp sarmalandığını bilerek mutlu yaşamaktır ama bunu bulmak ve başarmak o kadar kolay olmuyor.

İşte bugünlerin sınav alanı da bu konular. Bugün gergin etkiler devrede olacağından zihninizi bir konuya takmamaya dikkat edin. Bol bol okuyun, konuşun, enerjinizi ve derdinizi paylaşarak azaltın. Güzel bir gün olması dileği ile… #astroloji

Temmuz ayında neler var derseniz videomu buradan izleyebilirsiniz… https://youtu.be/3osxEr83EYs

Temmuz ayı burç yorumlaırnı okumadı iseniz yazım buradan ulaşabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir