Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

25

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu! 1

Yazar , Kategori Astroloji

Astroloji

Bugün nasıl astrolojik etkiler var?

Perşembe gününe merhaba! Güne #Ay #Aslan burcunda başlıyoruz yine enerjik ve hareketli bir gündeyiz. Bir işler peşinde koşmak, önemli kişilerle görüşmek, saç bakımı, süslenme ve gösterişli kıyafetler almak bugünün modunda var! Güzelliği, estetikleri, parayı ve aşkı anlatan Venüs’te bugün düz hareketine başlıyor, bu konularda elimiz kuvvetlenmeye başlıyor. Eskileri kapatıp yeniye yer açma vakti!

Gün genelinde daha kendimizi göstermek isteyeceğiz, ben onu yaparım, ben bunu yaparım modunda bir gündeyiz fazla abartmadan ve egoya girmeden yapalım konuşmalarımızı. Temmuz ayına yaklaşırken hala daha eski birçok konu gündemimizde, geri giden Merkür bu sefer ileriyi düşünmeye izin vermiyor önce eskiyi temizle diyor ve eski işlerimizi bitirmeye yönlendiriyor bizi. Astrolojik etkiler akşam saatlerinde değişiyor!

Akşam 19 sularında ayın Başak burcuna geçişi ile biraz daha düşünceli, titiz ve eskiler aklımızda olacak. Aslan burcu keyifle, neşeyle ve eğlenceyle alakalıdır umarım gününüzde öyle geçer.

Temmuz ayında nasıl etkiler var derseniz bu linkten Temmuz genelinde tüm burçlara göre anlattığım astrolojik etkileri bulabilirsiniz.

Temmuz genelinde neler var derseniz, yine genel astrolojik etkileri anlattığım videoma da buradan ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/3osxEr83EYs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir