Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

28

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Akrep Burcu Temmuz ayı yorumu! 8

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Akrep burcu

AKREP BURCU TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU!

Seyahatler, eğitimler, kardeşlerle ilgili konular bu ay gündemde!

Sevgili Akrep burçları Temmuz ayına Yengeç tutulmasının etkisinde başlıyoruz, bu tutulmalar son 2 yıldır eğitimler, işler, kontratlar ve seyahatler alanınızı etkiledi. Yer değişimi yapmış veya yapmayı düşünmüş olabilirsiniz.  (yükselen Akrep burcu). Yengeç burcundaki tutulmada sizin inançlar ve yurtdışı ile ilgili konular alanınızı etkiledi ve bu konular gündemde başlıyorsunuz Temmuz ayına!

5 Temmuz sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma yine kardeşlerle ilgili bir konuyu, bir iş sözleşmesini, bir kısa seyahati gündeme getirebilir. Genel olarak hızlı gelişmeler getirebilecek bir tutulma olacak, bazı sonlanmalar ve önemli kararlar gündemde olabilir.

Mars’ın Koç burcunda sizin iş, çalışma ve sizin için çalışanlar alanınızda ilerleyişi ise ikili ilişkileri uzunca bir süre mücadele alanı olarak etkileyecek. Bu dönem iş konularını oturtmak ve sağlıkla ilgili bazı konular için mücadele vermek mümkün. Etkilerini detaylı anlatmıştım bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz.  

6 Temmuzda geri harekette olan Satürn Oğlak burcuna geri dönecek bu da biraz önce bahsettiğim konularda son kararları almanın vaktinin geldiğini gösterecek. Aralık ortasına kadar bu alanda kalacak olan Satürn sonrasında #Kova burcuna geçiş yapacak. Etkilerini detaylı okumak isterseniz önceden yayınladığım yazımdan ulaşabilirsiniz. Satürn Kova etkisini okuma için tıklayınız

9-16 Temmuz arasında Koç burcundaki Mars ile Kiron kavuşum yapacak, dikkatli olmak gereken günlerdeyiz. Merkürle de sert açısı tartışmalar ve kopmalara açık yapıyor bizi! Bu aslında damarımıza basıldığı için veya sadece birşeyleri birilerine ispatlamak için mücadele vermek anlamına da gelir!

Bugünlerde dikkatli olmak, risk almamak, kazalara ve yanlış anlaşmalara dikkat etmek iyi olacaktır, bu kavuşum Akrep burcunun iş alanında olacağından agresif durumlar, bir mücadele ve çekişme gündeme gelebilri, söylemlere dikkat! 14 Temmuz özellikle dikkat etmek gereken bir gün, şiddet olayları, gerginlik, patlamalar yaşanabilir, risk almayın bugünlerde…

12 Temmuzda Merkür düz harekete geçmek üzere duruyor, Yengeç burcundaki bu hareket iletişim sorunlarını ortadan kaldıracak. Artık eskiye dönmeyi bırakıp ilerlemek üzere harekete geçeceğiz ve işlerimizde daha rahat ilerleyeceğiz.

20 Temmuzda Yengeç burcunda bir yeni ay daha meydana geliyor! Bu tutulma değil sadece yeni ay ve sonunda başlangıçlar için daha iyi bir dönem… Bu yeni ay sırasındaki Satürn karşıtlığı dikkat çekici… Birşeyleri kurmak için bazı zorlukların üstesinden gelmek gerekliliğini ve dirayetli olma gerekliliğini anlatıyor! Akrep burcu için ne düşündüğünüzü, neden bazı konularda takıntılı olduğunuzu, bunları nasıl değiştirebileceğinizi görmek, yeni düşünceler ekmek için güzel bir dönem olacak.  

22 Temmuz sabahında Güneş Aslan burcunda geçiş yapıyor! Bu dönem hepimizin enerjisini yükseltecek ama yükselen Akrep burçlarının iş ve görünür oldukları alandan geçen bu etki, iş alanında elinizi kuvvetlendirecek, yaptığınız işler otorite figürleri tarafından görünebilecek ve enerjiniz son derece yüksek olacak. Kendinizi iyilikle ve pozitif bir şekilde ön plana koymayı unutmayın! Umarım beklediğiniz güzel gelişmeler kolaylıkla gelir,  sevgiyle… #akrep burcu

Temmuz genelini anlattığım videom yayında aşağıda paylaşıyorum https://youtu.be/3osxEr83EYs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir