Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

28

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Haftanın Astrolojik Durumu! 1

Yazar , Kategori Astroloji

Astroloji

Yeni haftaya merhaba,haftanın astrolojik etkileri nasıl?

Hızlı gelişmelere gebe, ay tutulması etkisinde bir haftaya başlıyoruz. Astrolojik olarak neler var?

Öncelikle gezegenlerin durumlarına bakarsak; Güneş Yengeç burcunda, Merkür #Yengeç burcunda geri gitmekte, Venüs İkizler burcunda ilerlemekte ve yenice Koç burcuna geçen Mars hükümdarlığını ilan etmiş vaziyette!

Pazartesi gününe #Terazi burcu etkisi ile başlıyoruz, karşıt alandaki Mars’ın kızgın bakışları ise biraz dengeleri bozmaya aday. Normalde güzellik konuları, uyumi denge, ahenk ve ilişkiler konuları ön planda olacak haftanın ilk gününde ama huzuru bulmak ve yakalamak zor olabilir.

Salı ve Çarşamba günlerinde ise Akrep burcu etkisindeyiz, yöneticisi Mars’ın durumu bizi kızgınlıkla kararlar vermeye, çekişmelere ve rekabete açık yapıyor. Bugünleri araştırmalar, daha içsel çalışmalar ve kendi halinde yapılacak çalışmalar için kullanmak ve şifa konularına odaklanmak iyi olacaktır.

Perşembe ve Cuma gününde #Yay burcu etkisi ve enerjisi ile enerjimiz yükseliyor ve dışa dönük bir hale geliyoruz. Ateş elementi aktif olunca, biraz daha hızlı, aceleci olabiliriz sakarlıklara ve acele kararlara çok dikkat etmek lazım. Seyahatler, gezmek, görmek, yeni şeyler öğrenmek için harika günler! Tutulmanın etkilerini yoğun olarak hissetmeya başlayacağız, hızlı gelişmeler, ani kararlar ve karar değişiklikleri bugünlerde söz konusu siz yine de geri giden Merkür’ü düşünün ve acele karar almayın!

Cumartesi & Pazar gününde Oğlak burcu etkisi ile daha ciddileşiyoruz, hayatımızda ne kurmak istiyoruz, bunun için neleri bırakmalı ve yıkmalıyız ona odaklanıyoruz. Oğlak burcu çalışmakla, ciddiyetle, devlet kurumları ile, yasal işlerle alakalıdır, haritanızdaki etki alanına göre bu konularda hızlı değişimler ve odaklanma olacaktır.

Etkilerini ayrıca yazacağım. Tutulmalar hızlı değişim dönemlerini gösterirler, Ay tutulmaları daha duygusal konuları da etkilerken bir yandan da bırakmamız gereken huyları, düşünceleri, kişileri ve durumları anlatırlar. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olur! #Astrolojik

Temmuz ayında burçları neler bekliyor derseniz yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz.

Temmuz ayı ile ilgili videoma buradan ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/3osxEr83EYs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir