Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

5

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Yorumu!1

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji

Bugün astrolojik olarak nasıl etkiler var?

Pazartesi gününe ve yeni haftaya Ay #Oğlak burcunda başlıyoruz. Haftanın astrolojik etkilerini anlattığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Ay özellikle günün ilk yarısında Satürn ve Plüton arasında sıkışmış durumda ve bu gezegenlerle kavuşum halinde olacak. Bu biraz sıkışıklık etkisi yaratabilir. Zaten pazartesi gününde Oğlak burcunda yaşadığımız serisinin sonu olan ay tutulması ile başlıyoruz. Tutulmanın etkileri yoğun olarak hissedilecek, eğer sıkışmış hissi oluşursa bilinki çözülmek, açılmak istenen birşey vardır.

Bugünlerde ve bu tutulmayla karmik bağlar, geçmişten, atalardan gelen bağlar ve sizlere yansımaları çok aktif olacak. Bu yüzden de bu konular bugünlerde de sıkışma yaratabilir. Sıkıştığınız konuya dikkat edin bu bir para durumu mu, bir kişiyle ilişkiniz mi, yoksa sadece içsel sıkıntımı? Çözülme, şifa ve kapanış gereksinimi burada yatıyor olacak. (Astroloji haritaları bu konuları çok güzel bulur ve size rehber olur, danışmanlık almak güzel açılımlar sağlayabilir).

Bugünde eski konular açılabilir, anne – baba ve geçmişten gelen durumlar gündeminizde olabilir. Oğlak burcu maddiyatla alakalıdır, yine maddi konularda bugünün gündeminde var. Tutulmanın detayları etkilerini okumadı iseniz hem genel anlamı hem de burç özelinde anlamı için buradan okuyabilirsiniz.

Öğlen 13.00 sularında Ayın #Kova burcuna geçişi ile birlikte enerjiler biraz daha rahatlıyor ve çözülüyor. Aradığımız çözümler, buldum böyle olmalı diyeceğiniz konular, beklenmedik haberler, gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir. Güneş – Sirius kavuşumunun etkisi bugünde devam edecek azalmışta olsa, etkilerini okumayanlar için link burada oldukça özel bir etki! Umarım bu hafta güzel gelişmeleri getirir, bugünde size aklınızdaki sorulara cevaplar, geçmişten bir arınma ve yeniye hazırlanma etkisi getirir.

Güzel bir hafta olması dileği ile sevgiyle kalın… Tutulmaya özel bir niyet yayınladım bugünde ara ara bu niyeti yapabilirsiniz, şifa olsun

İzlemeyenler için tutulmayı anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/H2a5kScU9wk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir