Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

5

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Haftanın Astrolojik Etkileri 1

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji

6-12 Temmuz haftasında nasıl astrolojik etkiler var?

Yeni haftaya merhaba! Gökyüzü çok hareketli söyleyeyim tam bir çalışma, üretme ve değişim haftasındayız. Astroloji bize gökyüzünde neler oluyor onu gösterir biz de kendi hayatlarımızı ona göre planlarız, astrolojik etkilerden ne kaçmak ne de değiştirmek lazım sadece kabul ve dönemin enerjisine göre hareket etmek lazım…

Bu haftaya dönersek; Haftaya #Oğlak burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının #dolunayın etkisinde başlıyoruz. (tutulmanın genel & burçlara etkilerini bu yazıdan okuyabilirsiniz) Bu tutulma 2 senelik bir serinin sonunu gösteriyor ve artık geride bırakmamız gereken hayat alanını anlamamız gereken son dönemdeyiz. Pazartesi gününe biraz sert etkilerle başlıyoruz Oğlak burcu etkisi devrede ve Ayın yanında değişim, dönüşümün güçlü gezegeni Plüton ve bir diğer yanında başöğretmen, değişim, geçmiş ve zaman tanrısı Satürn var. Açıkçası enteresan bir gün tam olarak bana şu lafı hatırlattı. “Her zorlukla bir kolaylık vardır!

Haftanın en önemli günü pazartesi!

astroloji
Astroloji – Oğlak tutulmasının astrolojik etkileri neler?

Pazartesi günü hala daha tutulmanın yoğun etkisini yaşayarak bırakmak gereken alanları fark etmek, bırakmaya direnmekle, yenisi gelirse nasıl olur arasında bir gün olacak. Biraz sıkışmışlık hissi olabilecekken, büyük açılımlara, farkındalıklara açık bir gün olacak. Öğleden sonra 13 civarında Kova burcu etkisi devreye girecek ve daha çözüm odaklı olacağız, yenilikçi bakış açısı, beklenen yardım ve haberlerin gelmesi mümkün. Daha önce yazdığım bir etki Pazar gününden bu yana devam eden Güneş – Sirius kavuşumu ise önemli bir dönemin, döngünün başlamakta olduğunu anlatırken ne yaptığınız, ne düşündüğünüz ve neye niyet ettiğiniz önemli. Küçük bir hareket, küçük bir niyet ve iyilik büyük sonuçlar doğurabilir!

Haftanın girişimler için en iyi günleri hangisi?

Pazartesi öğleden sonra, Salı ve Çarşamba gününü girişimler için kullanmanızı tavsiye ederim, tabiiki geri giden Merkür’e dikkat ederek, merkür gerilemesi bu haftanın sonunda bitiyor olacak ama yavaşlamakta olacağından bazı sorunlar bariz hale gelebilir dikkat! merkür gerileme etkisini anlatan yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma gününde daha duygusal ve hassas olabileceğiniz #Balık burcu etkisi ile birlikte hepimiz biraz daha akışta olmamız gerektiğini, birşeyleri zorlayarak ilerletemeyeceğimizi anlayacağız. Anlamıyorsakta hayat bize bir türlü bunu anlatmak üzere aksiyonlar getirecek. “Hayat direnenleri daha çok kırar, o yüzden akış, eğilebilmek, olmayanı zorlamamak önemli!”

Haftanın astrolojik olarak en dikkatli olmamız gereken günleri?

Haftasonuna geldiğimizde hafta içinde de hissedeceğimiz gergin etkiler iyice tırmanışa geçecek #Koç burcunda ilerlemekte olan Mars ile (etkileri için tıklayınız) yaralı şifacı Kiron kavuşumda olacak. Özellikle Ayın pazar günü Güneş ile de gergin etkileşimi bunu iyice tetikliyor, kazalar, sakarlıklar, yangınlar, kesikler gibi sert durumlar gündemde. Bu yine kendinizle ilgili eksik hissettiğiniz durumun tetiklenmesi ile vereceğiniz bir tepki ve akabinde başlayacak tartışmalara da işaret edebilir dikkat!

Hafta geneline baktığımda aslında hem biraz sıkışmışlık hem de büyük açılım zamanı görüyorum. Haftanın astrolojik etkilerini nasıl hissettiğiniz tabiiki doğum haritanıza göre değişecek, hayatla akmayı, akışı bilenler ve pozitif yaklaşanlar için daha kolay geçerken, herşeyden korkan, değişim yerine elindekine sıkı sıkı tutunup bir de üstüne ah bu tutulmalar sıkıldım sizden diyenler için daha da zorlaşacak. O yüzden de arkanıza dayanın, derin bir nefes alın ve “hayrıma olmayan, değişmesi gereken, benim görmediğim veya görüpte bırakmak istemediğim konularda değişim kolaylaşsıni, eski tıkanık enerjiler ve işler gitsin, yerine yepyenileri gelsin” diyin içinizden gelirse.

Haftanın ön plandaki burçları?

#Oğlaklar ve Yengeçler tutulma etkisi ile ön planda olacak.

#Koç Burçları hızlanan tempolarına devam edecekler ama hem Koçlar hem de Teraziler bu hatfa kazalar, gerginlikler gibi durumlara ekstra dikkat etmeli! Özellikle haftasonuna doğru…

#Kovalar ve Balıklar da ön planda olan burçlar arasında kendinizle ilgilenmek için iyi bir haftadasınız!

#Yaylar ve İkizlerin aklında para konuları olacak ve çok çalışacaklar!

#Başak ve İkizlerin kafa karışıklıkları yakında son bulacak!

#Boğalar değişim mi? Ne gereksiz diyecekler ama birşeylerin onlar istemese de değişmekte olduğunu fark edecekler, hatta içlerinde gerçekten değiştirsem mi yahu hissi olacak bu da onlara tuhaf gelecek. (genel yaklaşımları durumu koru, elindekini tuttur)

#Akrepler ise hangi işe daha önce başlasam başka neler yapsam modunda olacak!

Güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum, yazıları beğeniyorsanız paylaşırsanız sevinirim. Youtube ve Instagramda GülizKınaAstroloji adı ile beni bulabilirsiniz!

Temmuz ayı genelinde neler var derseniz link burada https://youtu.be/3osxEr83EYs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir