Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

25

Eylül 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 8

Astrolojik olarak Cumartesi gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Güne Ay #Kova burcunda başlıyoruz, son 2 günün bizi çalıştıran ve yoran enerjileri biraz hafifliyor. Bugün Ay ile Güneş arasında da olumlu bir etkileşim var, daha kalbimize odaklanıp, sevgimizi ve kendimizi ifade edebileceğimiz bir gündeyiz.

Kova burcu zihni aktive eder, çok şey düşünür ve yeni fikirler üretiriz, eğer biz sıkışırsakta etrafımızdakilerden yardım alarak ilerleyebiliriz. Okumak, öğrenmek için güzel bir gün olacak. Yine toplum yararına yapılacak işlerde bugünün temasında var.

Merkür Akrep burcuna geçmeye hazırlanırken Terazi burcunun son derecelerinde ve Mars ile karşıtlığı hala aktif olduğundan yanlış anlaşmalara ve gergin konuşmalara açığız dikkatli olmak lazım. Zaten 2 gün içinde uzunca bir süre devam edecek Merkür Akrep etkisine gireceğiz ve düşüncelerimiz çok derinlere gidecek (etkisini okumayanlar buradan okuyabilirler)

Bugün teknoloji ile ilgili konular gündeme gelebilir teknoloji alışverişi yapılabilir, (merkür gerilemesi başlamadan önce) yine internet üzerinden yapılan işler veya internetle ilgili konularda gün içinde aktif olabilir. Arkadaş buluşmaları, derinlemesine sohbetler içinde iyi etkiler var, keyfiniz bol olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir