Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

30

Eylül 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

ekim

Astrolojik olarak Perşembe gününde neler var?

Ekim ayı Merhaba, en güzel haberlerle gel! Ekim ayı yorumlarını okumadı iseniz burç ve yükseleniniz bazında buradan okuyabilirsiniz… Perşembe gününe ve aya # Koç burcu etkisinde başlıyoruz ve bu gece yarısında da bir dolunay yaşayacağız. O yüzden de bugün biraz hareketli ve haberlerle dolu olarak başlayabilir.

Gergin etkilere ve gerilmeye açık olduğumuz bir gündeyiz, o yüzden sakin kalmak önemli. Konular biraz eskilerle, geçmişimizle ve geçmişimizden gelenlerle alakalı olabilir ne de olsa günün ve dolunayın yöneticisi Mars geri hareket etmekte Akrep burcunda! Yaşadığımız bşrçok sorunun altında kendimizle olan ilişkimiz yatar, hemen alınıyorsak kendimize değerle ilgili problemimiz vardır ve bize geç cevap veren birinin mesela umursamadığını sanar alınırız.

Yine ilişkilerde kendi değerimizi ve alanımızı belirlemediğimizde sorunlar çıkar, çünkü karşı tarafta kişiye değer vermez. O yüzden aslında bu dolunay aydınlanma yaşatmaya, fark ettirmeye çok açık eğer algılamaya açıksanız. Değilseniz de kendinizden yansıtttığınıza hiç bakmaz hep karşı tarafı suçlarsınız sonuç daha kolay olur tabii. Fark etmek, kişinin kendisinle ilişkisini analiz etmesi ve derinlere dalması zor iştir zira…

Bugünde tempomuz yüksek olacak, kendimizle ilgili birçok konu ön planda olurken tepki verdiğimiz şeylere dikkat ederek birçok şeyi çözebiliriz. Akşam saatlerinde de Ay Kiron kavuşumu iyice yakınlaşacak, gör ve şifalandır diyecek. Bu dolunay dönemini iyi kullanmak ve şifalanmak iyi gelecektir. Akşama bir dolunay niyeti yayınlayacağım… Dolunayın genel & burçlara etkilerini okumadı iseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz..

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir