Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

1

Ekim 2020

0

YORUMLAR

Koç Dolunayına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

podthe dreamer i84076

Koç dolunayına özel bir niyet geldi, şifa olsun!

Dolunay enerjisi ile arınmam gereken yüklerden arınmaya niyet ediyorum. Ben kendimi fark etmeye, kendimde eksik gördüğüm yanlarımı anlayıp onları değiştirip, iyileştirip daha kuvvetli olmaya niyet ediyorum.

BEN; Değerliyim

BEN; Sevilmeyi hak ediyorum ve öncelikle kendimi sevmeye niyet ediyorum…

BEN: Fazla vericilik yerine ilişkilerimde alma – verme dengesini korumaya niyet ediyorum…

Çocukluğumda sevilmediğimi hissederek, onaylanmadığımı hissederek içimde oluşan sevgisizlik, değersizlik ve kendimi önemsetmeye çalışmak için ekstra çaba sarf etmeme neden olan herşeyin bu dolunayla iyileşmesine, benim bu alanları fark etmeme ve sevgiyle değiştirmeye niyet ediyorum.

Kendimle olan sorunlu alanlarım yüzünden; ilişkilerde, para ile olan ilişkimde, akrabalar ve ailemle olan ilişkimde yaşanan sorunların temelinde benimle ilgili bir alan varsa o alanların bu gece dolunay enerjisi ile şifalanmasına, arınmaya ve değişmeye niyet ediyorum.

Geçmişte bırakmam gereken, huylarımı, düşüncelerimi, bağımlılıklarımı, kişileri ve durumları geçmişe gönderiyorum. Ben yepyeni başlangıçlara hazırlanmak ve ilişkilerimde daha tatmin olacağım zamanlara geçmek için kendime dönüyor, şifa alanlarımı buluyor ve kendimle olan ilişkimi yeniliyorum. Kendimi seviyorum, yaşamayı seviyorum, ben değerliyim ve herşeyin en iyisini hak ediyorum. herşey yolunda ben güvendeyim!

** Kendinizi değersiz hissederseniz fazla vericilik yapar, sürekli karşı tarafa birşey vererek kendinizi (fark etmeden) kabul ettirmeye çalışırsınız ve bu da ilişkide dengeleri bozar. Çünkü karşı taraf sürekli sizden kolayca birşeyleri almaya alışır ve bu da sizi değersizleştirmesine neden olur. Bu hareketin hem psikoloji de hem de enerjide tek bri açıklaması vardır o da kişinin kendine değer vermemesi. Bu hiç vermeyin, yardım etmeyin demek değildir önemli olan kendi alanınızdan, hayatınızdan çaldırmadan ve kendinizi tüketecek şekilde vermemek anlamındadır...

*İsterseniz bireysel seanslarla veya astroloji haritalarınız üzerinden bunları konuşabilir ve çözüm yollarını bulabiliriz.

Dolunayın etkilerini okumadı iseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Ekim ayı burç yorumlarını okumadı iseniz buradan ulaşabilirsiniz...

#koç dolunayına özel bir niyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir