Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

11

Ekim 2020

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

haftalik burc yorumlari

Haftalık Burç Yorumlarında neler var?

Yeni haftaya merhaba, Merkür gerilemesinin başlayacağı ve Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağımız haftadayız bakalım burçları neler bekliyor?

Haftalık Burç Yorumları:

Koç Burcu: Sizin için önemli bir hafta haftaya hobi gibi yapılan işler ve yaratıcı projeler ön planda başlıyorsunuz ve enerjiniz yüksek. Salı gününden itibaren duraklamaya ve geri gitmeye başlayacak Merkür iletişim alanını etkileyecek, zaten geri giden burç yöneticiniz Mars yüzünden ilerlemekte zorlanırken bir de Merkür buna eklenecek ve aklınız eskilerde ve para konularında olacak.

Salı ve çarşamba günlerinde iş konuları yoğun olurken Perşembeden itibaren ikili ilişkiler ön plana gelecek ve Cuma günü de bir yeni ay yaşayacağız. Aslında bu yeni ay ilişkilerinize bir göz atmanıza ve birilerini hayatınızdan çıkarmanıza neden olabilir. Eskilere dönüp bir bakınca sebepler aslında çok açık. Haftasonunda ise daha içe dönük ve biraz para konuları ile ilgili planlar aktif olacak. #haftalık burç yorumları

Boğa Burcu: Haftaya hareketli başlayacağız sizin için eviniz ve ailenizle ilgili konular aktif olacak ve kendinizi ön plana koyarak birşeyleri halletme modunda olacaksınız. Salı günü itibari ile geri gitmeye başlayacak Merkür’ün etkilerini yoğun olarak hissedeceğiz, sizin tam karşıt alanınızda olacak bu hareket sizi ilişkilerinize bir dönüp bakmaya itecek ve bu dönem sonunda ciddi bazı kararlar almanız gerekecek.

Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız bu hafta ve Perşembeden itibaren etkilerini hissetmeye başlayacağız ki Cuma günü de yeni ay gerçekleşecek. BU yeni ay yenilerden ziyade eskileri halletmeyi gerektirecek. İlişkilerde dengesi kaçan konuların neden olduğunu bu yeni ay ile fark edebilirsiniz. İş alanında bazı eski konular bu dönemde gündemde gelebilir ve ilerlemek zor olabilir. Haftasonunda daha içe dönük olacağız aklınız eskilerde, ilişkilerde ve gereken çözümlerde olacak, aslında çözüm basit ama siz görmek istemiyorsunuz sevgili Boğalar çünkü düzeninizin bozulmasını sevmiyorsunuz…

İkizler Burcu: Haftaya iletişim, işler ve görüşmeler yoğun başlıyorsunuz ve haftanın aslında sizin için en iyi günü. Salı gününden itibaren burç yöneticiniz Merkür’ün geri gitmeye başlaması sizi ilerlemekte biraz zorlayacak. Bu gerilemede iş konularında daha dikkatli olun ve eski konuları toparlayın.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte aşk, çocuklar, elinizdeki yaratıcı projelere tekrardan bir bakmanız ve bir değerlendirme yapmanız gerekecek. Bunun sebebi de yeni ay yenilikler getirmeden önce eskilerle kapanış yap temasını içeriyor. Haftasonunda daha yavaş ve dinlenme modunda olacağız, evdeki işleri toparlamak için güzek bir haftasonu olacak. #haftalık burç yorumları

Yengeç Burcu: Haftaya parasal konular ön planda başlayacaksınız Yengeçler ve eliniz bu alanda kuvvetli olacak, bazı görüşmeler ve konuşmalar yapabilirsiniz. Salı günü itibari ile etkisini yoğun hissedeceğimiz Merkür gerilemesi aklımızı eskilere götürecek, bu da sizin için bazı iş konuları ile ilgili düşünmeniz, değerlendirmeniz gereken şeyleri ve yine çocuklarla ilgili konularda da bazı eski durumların tekrar gündeme gelmesini getirebilecek.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte aile, ev, taşınma, alım – satım konularında bazı yeniden değerlendirmeniz gereken konular ortaya çıkabilecek. Haftasonunda daha içe dönük olacağız ve çocuklarla veya sevdiğimiz kişi ile vakit geçirmek size iyi gelecek.

Aslan Burcu: Haftaya kendinize odaklı başlayacaksınız, görünüşünüz ile ilgili konular ve kendinizi daha ön plana koyabileceğimiz işler söz konusu. Salı günü itibari ile Merkür gerilemesinin etkilerini yoğun olarak hissetmeye başlayacağız, bu etki sizin aile, ev ve gayrimenkul konularında aklınızın birşeylere takılmasını ve birşeyleri yeniden değerlendirmeniz gerektiğini anlatacak.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte iletişim alanınız hareketleniyor, kardeşleriniz veya bazı yakın akrabalarınız ile ilgili eski konuların tekrar gündemde gelmesi mümkün. Haftasonunda ise daha sakin kalmakve ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Yeni haftaya biraz yavaş başlangıç yapacaksınız pazartesi günü otorite figürleri ile ilgili konulara dikkat edin bilmediğiniz şeyler olabilir. Salı ve çarşamba günleri sizinle ilgili konular odakta olacak fakat aynı günde Merkür gerilemesi başlayacağından sizin için ilerlemenin zor olduğu ama eski konuların toparlanması gereken bir dönem başlayacak.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte parasal konularda eski bazı druumlar ve kararlar tekrar gündemde gelebilir. İlerlemekten ziyade elinizdekilerle birşeyler yapmaya çalışacağınız bir dönem olacak. Hafta sonunda ise daha içe dönük olacaksınız, dinlenmek isteyebilirsiniz veya ailenizle, kardeş – kuzenlerle vakit geçirmek. Kısa bir seyahat veya bir doğa yürüyüşü size iyi gelebilir.

Terazi Burcu: Sizin için önemli bir hafta olacak, haftanın ilk gününde hayalleriniz yolunda adım atmak ve arkadaşlarınızla görüşmek ön planda olacakken, Perşembe gününe kadar daha sakin ve içe dönük olacaksınız. Salı gününde Merkür gerilemesi de başlayacak ve hepimize içsel bir yolculuk başlatacak, bu dönemde özellikle parasal konularda ilerlerken dikkat edin.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de burcunuzda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay aslında yeni adımlar atmadan önce içe çekil, eskilere bir bak, neleri doğru yaptın nelerde hatalısın diyecek ve bir dengeye gelme isteyecek. Haftasonu daha içsel bir süreç olacak ve sizin aklınızda parasal konular olacak…

Akrep Burcu: Haftaya kariyer ve iş konuları ön planda başlayacaksınız, Salı gününden itibaren ise Merkür gerilemesinin etkisinde olacağız. Bu gerileme burcunuzda olacağından sizi eskilere götürecek ve eski hesaplaşmalar açılacak.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay sizi biraz eskilere götürecek bilinçaltınızda yatan korkuları tetikleyecek. Nerede yanlış yaptım ve neleri değitirmem lazım konuları ön planda olacak. Haftasonunda ise kendinize vakit ayırmak için iyi etkiler var…

Yay Burcu: Haftaya aklınızda bazı planlar olarak başlayacaksınız, eğitim almak seyahatler ve yabancılar ile ilgili konular aktif. Salı gününden itibaren Kariyer ve iş konuları ön plana gelirken aynı gün başlayacak Merkür gerilemesi de sizi eskilere döndürecek.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte hayalleriniz, sosyal çevreniz ve yapmak istedikleriniz ile ilgili bazı eski konular gündeme gelecek. Eskilerde birçok ipucu yatıyor olacak ve biz önümüzdeki günlerde bunu keşfedebiliriz. Haftasonunda daha içe dönük olacaksınız ve dinlenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya finans, yatırımlar ve parasal konular ön planda başlayacaksınız. Salı gününden itibaren yurtdışı ve yabancılar ile ilgili bazı konular aktif olurken aynı gün geri hareketine başlayacak Merkür, bizi ilerlemekte biraz zorlayacak, konular hep eskiden gelecek.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte kariyeriniz, işinizdeki durumunuz ve evliliğiniz ile ilgili bazı konular tekrar gündeme gelecek ve siz biraz eskilere döneceksiniz. Haftasonunda arkadaşlarınızla buluşmak ve bazı konuları onlarla paylaşıp fikir almak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Haftaya ikili ilişkiler ön pland ve önemli olarak başlıyorsnuz, otorite figürü olan bir kişiden güzel bri destek alabilirsiniz. Salı günü itibari ile ise daha çok parasal konular aklınızda olacak, aynı gün geri hareketine başlayacak Merkür ise Mars gerilemesine katkıda bulunurak bizi ilerlemekte zorlayacak.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte bildiklerinizi gözden geçirmek hatta kayata karşı yeni bakış açıları geliştirmek için iyi bir döneme gireceksiniz. Yine seyahatler, eğitimler ve yabancı yerlerle ilgili konularda ön planda olacak. Haftasonunda ise kendinizi ön plana koymak ve gruplar içinde görünür olmak isteyeceksiniz.

Balık Burcu: Haftaya çalışma, üretme ve sizin için veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili konular ön planda başlayacaksınız. Evde olanlar için de evin düzeni ile ilgili konular ön planda olacak. Salı günü ikili ilişkiler ön plana gelecek ve aynı gün Merkür gerilemesinin de başlaması ise konular daha ziyade eskilerden olacak. Yine evliliğiniz ile ilgili bazı eski konular da aynı şekilde gündeme gelebilir.

Perşembe günü itibari ile Terazi burcu etkisinde olacağız ve Cuma günü de Terazi burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay ile birlikte hem ikili ilişkilerde denge konuları hemde parasal konular ön plana gelecek ama konular yeni değil daha çok eskilerden olacak. Haftasonunda ise bir seyahate gitmek veya bulunduğunuz yerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Merkür gerilemesinin ne kadar süreceğini ve etkilerini anlattığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz...

#haftalık burç yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir