Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

12

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2 4

Astrolojik olarak Pazar gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Güne Ay #Yay burcunda başlıyoruz, enerjimiz yüksek ve hareket etmek isteyeceğiz. Yay burcu etkisi, tutulma etkilerini de getiriyor, hepimizin içinde bir heyecan, bir iyimserlik ve iyilik yapma isteği olabilir. Ne de olsa dünyayı iyilik kurtacak değil mi?

Gelin bugün yeni ay öncesinde kararlar alın, artık olmuyor, bitmiyor, yapamıyorum, bilemiyorumları bırakıp yaparım, olur, ben güçlüyüm, yapabilirimleri ekelim hayatımıza… Bugün 2021 yılı için dilek ve niyet listesi yapalım mı? Ama bunun içinde kendinizle ilgili geliştirmek istediğiniz şeylerde olmalı, ne demişler aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekleyemezsiniz.. Liste yapalım diyenler evet yazsın olur mu?

Eh bugün dışarılarda olamasakta hayat enerjimiz yüksek olsun, moralimiz güzel olsun, kendini iyi hissetmeyenler ise ben iyiyim, ben sevgiyim, ben iyiliklerin geleceğine inanıyorum diyerek kendimizi movite edelim olur mu? Hatta yeni gelen yılda nasıl daha fazla iyilik hayatınıza girer ve onu yayabilirsiniz onu da düşünebilirsiniz..

Yay tutulmasının etkilerini okumayanlar için yazıma buradan ulaşabilirsiniz...

 2021 yılı yorumlarını kaçıranlar için: Koç burcu yorumu için tıklayınızBoğa burcu yorumu için tıklayınızİkizler burcu yorumu için tıklayınız... **Yengeç Burcu Yorumu için tıklayınız **Aslan burcu yorumu için tıklayınız **Başak burcu Yorumu için tıklayınız..Terazi burcu yorumu için tıklayınız… Akrep burcu yorumu için tıklayınız… **Yay Burcu 2021 yılı yorumu için tıklayınız

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir