Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

29

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 9 1

Astrolojik olarak Çarşamba gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Güne Ay #Yengeç burcunda ve sabah saatlerinde yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz, geçmişle ve çocukluğunuz ile ilgili konular aklınızda olabilir. (dolunayın etkilerini buradan okuyabilirsiniz)

Dolunay zamanları ortaya çıkış zamanlarıdır, alt yapıda kalan, içinize attığınız duygular ortaya çıkabilir. Çocukluğunuz, ailenizle ilgili konular, anneniz ve çocuklarınızla ilgili konularda ön planda olacak.

Duygusal olarak kendinizi güvende hissetmek için katlandığınız durumlar, sevme ve sevilme ihtiyacınızda gündemde olacak. Sevdikleriniz, aileniz ve aile içinde bazı konular ön plana çıkabilir bugün. Aile olmak ve ait olma duygusu ile ilgili konular aktif olacak bugün. Yine ilişkilerde yanlış yaptığınız konuları da fark edebilirsiniz… Dolunaylar aynı zamanda şifalanmak içinde iyidir, bugünde yine aynı şekilde geçmiş şifasına, ailenizle ilgili konularda ve geçmişinizle ilgili konularda af ve kapanışa niyet edebilirsiniz…

Güzel bir gün olmasını dilerim.. *Yengeç dolunayını anlattığım videoma buadan ulaşabilirsiniz... ** Hangi burca ne hediye alınır yazım burada!

Ocak ayı burç yorumları kanalımda, ben koç burcunu yayınlıyorum, bu linkten diğerlerine de ulaşabilirsiniz..

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir